Doet de Zon Help Met Depressie

Doet de Zon Help Met Depressie

De zon is essentieel voor onze algehele goede gezondheid. Het helpt de vitamine D en helpt om onze lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. Geen levend organisme kan bestaan ​​zonder de zon en het is geen wonder dat de zon heeft een dergelijk diepgaand effect op individuen stemming.

Voordelen van de zon

Veel mensen lijden aan de slopende effecten van depressie. Ze kunnen afleveringen van hopeloosheid, onvermogen ervaren om te functioneren op het werk en vaak worstelen met intieme relaties. Mensen die leven met depressie ook geïsoleerd van de rest van de wereld en moeilijk te communiceren in sociale situaties. Er zijn veel medicijnen die beschikbaar zijn voor een depressie echter te behandelen zijn, mensen vinden het vaak deze medicijnen moeilijk te nemen als gevolg van de negatieve bijwerkingen.

Denk na over hoe je je voelt op een heldere zonnige dag, rijgen in de zon. Deze gevoelens komen uit de zonnen directe impact op onze stemmingen. De zon helpt om onze stemmingen en verhoogt het niveau van serotonine en dopamine, die neurotransmitters die regelen hoe we ons voelen zijn reguleren.

Wanneer de stemming chemische stoffen in onze hersenen zijn laag dan zijn we meer vatbaar voor depressie en afleveringen van gevoel blauw. Volgens de website Alternatieve Depressie Therapie, de zon is onze belangrijkste bron van vitamine D3 dat is een soort van vitamine D, dat is afgeleid van het zonlicht. Tijd doorbrengen bedruipen in het zonlicht helpt om het niveau van dopamine en serotonine te verhogen. personen die zijn blootgesteld aan direct zonlicht gedurende ten minste 20 minuten per dag aanwezig zijn met een verhoogde stemming en hogere niveaus van energie.

Volgens de website Alternatieve Depressie Therapie, tijd doorbrengen in direct zonlicht vroeg op de dag biedt de meeste voordelen en zal helpen om elke afleveringen van beschadiging van de huid te verminderen. Als je dat doet de tijd doorbrengen in de zon later op de dag moet u uw tijd te beperken tot 10 tot 15 minuten.