Doen been liften helpen afvallen?

Doen been liften helpen afvallen?

Om gewicht te verliezen, moet je meer calorieën te verbranden door middel van activiteiten en eet minder tijdens de maaltijden en snack tijd. Beenheffen kunnen een gemeenschappelijke toevoeging in fitness routines van Pilates tot Jazzercise zijn, maar ze zijn niet een grote calorie-brander. Begin sporters mogen been liften gebruiken om de sterkte en de toon op te bouwen, en de atleten kunnen ze gebruiken om de spieren onevenwichtigheden te corrigeren. Beenheffen alleen zal echter niet helpen gewicht te verliezen.

Calorie Burn

Been liften zijn een soort calisthenic, een oefening met behulp van eenvoudige bewegingen om het lichaam kracht en flexibiliteit te verhogen, zonder het gebruik van elk type apparatuur. Jumping jacks, push-ups, lichaamsgewicht kraakpanden en krab wandelingen zijn andere voorbeelden van gymnastiek. Een complete gymnastiek workout routine die dynamische bewegingen gaat te verhogen van uw hartslag kan branden tot 143 calorieën in 30 minuten voor een 140-pond persoon. Een half uur van het been liften alleen, omdat ze meestal worden gedaan vanuit een stilstaande positie en niet meetbaar verhogen van uw hartslag, is niet van plan om zo veel calorieën te verbranden. Om een ​​pond gewicht te verliezen, moet je verbranden 3.500 meer calorieën dan je verbruikt. Meer effectieve manieren om te creëren die calorieën te verbranden door middel van oefening komen uit grote, dragende bewegingen zoals hardlopen, power walking of dance aerobics.

Lean Body Mass

Het verhogen van uw percentage van de vetvrije massa zorgt voor een strakker uiterlijk en helpt je stofwisseling te verhogen. Spier verbrandt een groter aantal calorieën in rust dan vet, dus zelfs wanneer je rust die je gebruikt up-energie, in plaats van het opslaan van meer als vet. Voor mensen die nieuw zijn weerstand training, lichaamsgewicht oefeningen, zoals been liften, kan helpen bij het ontwikkelen van de spieren. Zodra je gemakkelijk 12 of meer been liften kan uitvoeren zonder het gevoel vermoeidheid in je spieren, moet je om gewicht toe te voegen aan extra spieren op te bouwen en sterker. U kunt lus van een weerstand band rond je dijen als je been lift, bijvoorbeeld om deze weerstand te creëren. De bands zijn er in verschillende niveaus van spanning, zodat u kunt blijven om de weerstand te verhogen als je vooruitgang.

Spot Training

Als u hoopt been liften zal helpen trim de dij gebied van ongewenst gewicht, zul je teleurgesteld worden. De enige manier om af te slanken probleemgebieden, zoals de dijen voor vrouwen, is om gewicht over te verliezen. Been liften kunnen toon toe te voegen aan de dij regio zodra je overtollig vet dat de spieren hebben verloren.

Strategie

Dona € ™ t opgeven been liften omdat ze arenâ € ™ ta quick fix om een ​​slanker je. Ze trainen de buitenkant van de dij en heup spieren, die de belangrijke rol van het stabiliseren van het bekken te spelen. Wanneer opgenomen als onderdeel van een complete gewichtsverlies strategie, been liften waarde toevoegen. Streven naar ten minste 250 minuten van matige intensiteit cardio wekelijks, zoals stevig wandelen voltooien. Dit komt tot ongeveer 50 minuten per dag, vijf keer per week, en is aangetoond dat significant gewichtsverlies stimuleren, volgens de American College of Sports Medicine. De heupen, rug, borst, benen, armen, buik en schouders - - twee keer per week been liften kan een oefening in een complete krachttraining programma dat alle belangrijke spiergroepen adressen. Het eten van een caloriearm dieet bestaat uit gezonde, onbewerkte voedingsmiddelen is ook essentieel wanneer het proberen om gewicht te laten vallen.