Doe Symptomen van OCD Lead aan Hoofdpijn?

OCD (obsessief compulsieve stoornis) is een langdurige ziekte die wordt invaliderende en zeer storend voor de persoon die lijden aan deze angststoornis. OCD bestaat uit ongewenste repetitieve gedachten die de persoon wordt gedwongen om te doen. Sommige mensen hebben angst besmetting die tot het handen wassen telkens voor langere tijd. Rituelen kunnen zo ernstig dat de persoon niet in staat is in het dagelijks leven goed te laten functioneren worden.

Significantie

OCD veroorzaakt enorme stress. De stress van het continu rituelen dat de persoon is gedwongen om te presteren is zo ondraaglijk dat het kan leiden tot migraine. De patiënt weet dat deze rituelen geen zin en dat ze moeten stoppen, maar kan niet. Het is moeilijk voor familieleden om te begrijpen waarom de persoon niet zomaar kan stoppen. De getroffen met OCS persoon probeert om hun symptomen te verbergen voor hun familieleden, omdat ze zich schamen en bang.

Symptomen

Symptomen zijn onder constante controle dat de deur vergrendeld is of dat de kachel uit is, schoonmaken consequent, voelen de behoefte om dingen in een bepaalde volgorde, angst voor besmetting, het tellen, het wassen van het haar over en voorbij, het herhalen van de hand wassen, baden voor uren, tandenpoetsen voor meer dan 10 minuten en hamsteren.
Extreem rood en bloeden handen wordt het vaakst gezien bij mensen die last hebben van de hand wassen rituelen. Ze dragen meestal handschoenen om hun handen te verbergen.
Badrituelen veroorzaakt ernstige huidproblemen als gevolg van de constante schrobben.

Oorzaken

Een chemische onbalans in de hersenen bestaan ​​uit lage niveaus van serotonine (neurotransmitters) wordt beschouwd als de belangrijkste oorzaak van OCD zijn.

Keelontsteking of roodvonk kan het begin van de symptomen van OCD bij kinderen en tieners veroorzaken. OCD is niet geloofd te worden geërfd.

Behandeling

Er zijn vele opties beschikbaar voor de behandeling van OCD. Antidepressiva zoals fluoxetine, fluvoxamine, sertraline, paroxetine, zoloft en prozac zijn zeer effectief.
Wanneer de symptomen van OCD begint te verminderen, de hoofdpijn die deze symptomen verdwijnen tegemoet.

Elektroconvulsietherapie (ECT) wordt gebruikt voor de meer ernstige symptomen van OCD.
Gedragstherapie in combinatie met antidepressiva wordt ook gebruikt voor de verlichting van OCD symptomen.
Neveneffecten zoals misselijkheid, diarree en slaperigheid komen vaak met antidepressiva.

Waarschuwingen

OCD moeten onmiddellijk worden behandeld, voordat de symptomen verergeren tot een punt van ongunstige behandeling.
Personen die antidepressiva ertoe alcoholische dranken te drinken, omdat alcohol verhoogt slaperigheid effecten van het geneesmiddel en fataal kan zijn.
Als hoofdpijn niet weg binnen een paar dagen van de behandeling gaan doen, kan dat betekenen dat het medicijn werkt tegen je in plaats van voor u. Neem contact op met uw arts meteen.

Expert Insight

In zijn boek "Brain Lock," Jeffrey M. Schwartz introduceert een 4-stappen methode voor het overwinnen van OCD. Het wordt nu gebruikt in behandelingscentra wereldwijd. Dit boek is een zelf-behandelmethode zonder het gebruik van drugs. Deze titel past het wetsvoorstel precies. Met OCS, je hersenen "sloten" en dat is de herhaling.

Potentiële

Met antidepressiva en gedragstherapie aangeboden als behandelingen voor OCD, het potentieel voor OCD patiënten om een ​​normaal leven is op de stijging. Binnen twee maanden na het nemen van antidepressiva, symptomen beginnen te verminderen meer en meer elke dag.