Dodelijke Spinnen die leven in Arizona

Dodelijke Spinnen die leven in Arizona

Arizona heeft twee soorten van dodelijke spinnen. De zwarte weduwe en de Arizona bruine spin genoeg gif dat een enkele beet fataal zijn voor mensen die niet de juiste behandeling niet krijgen kan bewijzen. Arizona is ook de thuisbasis van de tarantula, die, ondanks het feit dat de grootste van deze drie spinnen, is geen echte bedreiging.

Black Widow

Zwarte weduwen staan ​​bekend om hun glimmende zwarte lichamen met rode of gele zandloper markering. De vrouwelijke spinnen, die 12 tot 19 mm lang zijn, zijn het gevaarlijkst. Symptomen van een vrouwelijke zwarte weduwe beet onder meer pijn op het gebied samen met kramp en ademnood. Man zwarte weduwen zijn minder dan de helft van de grootte van de vrouwelijke weduwen, zodat hun mond te klein zijn om een ​​gevaarlijke hoeveelheid gif vrij in het menselijk vlees. Zwarte weduwen spinnen webben onder bomen, rotsen of in garages. Hun webben onderscheiden zich door een zeer rommelig weeftechniek.

Arizona Brown Spider

Ongeveer vijf soorten van bruine spinnen bestaan ​​in Arizona. De meeste bruine spinnen een tan tot bruine kleur en lange, dunne benen. Zijn gif kan dodelijk zijn als het onbehandeld blijft. Symptomen van een Arizona bruin spinnenbeet omvatten verkleuring op het besmette gebied - vergelijkbaar met een kneuzing - samen met lokale pijn en zwelling. Een zweer kan ook beginnen te vormen op de huid waar de hap was, en sommige slachtoffers nodig reconstructieve chirurgie vanwege weefselschade veroorzaakt door de beet.

Misvattingen

Vogelspinnen zijn gigantische, harige spinnen afkomstig uit Arizona. Vogelspinnen hebben zulke enge blikken dat ze gevaarlijk worden beschouwd (vooral door Hollywood filmmakers). In waarheid, de beet van een vogelspin is slechts licht giftig. Het gif is niet sterk genoeg om een ​​mens te doden. In feite zijn vogelspinnen niet bekend voor de mens bijten helemaal tenzij ze geprovoceerd.

Vergiftigingen

Slachtoffers beet moet onmiddellijk contact opnemen met een county antigifcentrum en beschrijven van de spin. Spoedeisende zorg medische aandacht nodig is voor een arts om de schade die de beet nog op je lichaam te evalueren, en voor het spoelen van het gif. Anti-gif-behandelingen zijn beschikbaar voor spin bijt, maar ze zijn het meest effectief wanneer het slachtoffer krijgt de behandeling onmiddellijk na te zijn gebeten.