DIY: Home Chemische Acid Peels voor Stretch Marks

DIY: Home Chemische Acid Peels voor Stretch Marks

Striae lijkt een onvermijdelijk feit van het leven, vooral voor vrouwen die kinderen gebaard en bodybuilders die spieren groeide te snel. Hoewel striae niet helemaal weg gaan als ze eenmaal zijn verschenen, hebben ze vervagen na verloop van tijd. Deze verkleuring kan aanzienlijk door het gebruik van chemische peelings worden geholpen. In plaats van de uitgaven tot $ 300 voor een spa chemische peeling, kunt u uw eigen thuis.

Alpha Hydroxy Acid

Je hebt misschien gezien de aankoop van producten of naar de spa om de voordelen van alpha hydroxy zuur krijgen. Deze producten en behandelingen kan heel duur zijn, en het is een feit, je kunt dezelfde cel versnelling te krijgen met behulp van fruit. Alfa-hydroxyzuur is een onderdeel van een dergelijke vruchten zoals ananas, aardbeien en papaya. Voor de prijs van een kop van een of meer van deze vruchten per week, kunt u beginnen met het verminderen van de verschijning van striae op je lichaam.

Ananas bevat ook bromelaïne en papaya heeft papaïne, die beide zijn proteasen. Deze helpen om af te breken en het verwijderen van dode huidcellen. Aardbeien hebben veel vitamine C, dat is een belangrijk onderdeel van veel van de nieuwere gezicht rejuvenators.

Gewoon pureer in een blender of keukenmachine de vruchten of groenten naar keuze (een kwart tot een kopje totaal, afhankelijk van de grootte van het gebied dat u werken aan). Verspreid het mengsel op je huid en laat het op voor 1-2 minuten op het eerste, om te controleren of er geen irritatie. Als u deze behandeling te tolereren, dan is het volgende week kun je het op langere verlaten, maar niet meer dan vijf minuten. Spoel goed af met koud water. Je moet een verbetering van de uitstraling van uw huid na drie of vier behandelingen te merken.

Melkzuur en Ui Extract

Kijk in de koelkast en pantry voor andere zuren te proberen. Melk, karnemelk, yoghurt en kefir zijn uitstekende bronnen van melkzuur, die het hoofdbestanddeel van veel effectieve en duur huidverbetering producten. Je mag yoghurt gemakkelijker te gebruiken vinden vanwege zijn romige consistentie. Om het scrubben en huidvernieuwing actie te verhogen, voeg een paar eetlepels van haver tot een half kopje yoghurt. Masseer dit mengsel in het getroffen gebied en laat gedurende twee minuten. Spoel na met koud water.

Naam-merk littekens en striae behandeling crèmes bevatten vaak ui-extract. Het sap van een ui is eeuwenlang gebruikt om littekens te minimaliseren. Maak het thuis door het pellen van een halve ui en loopt het door de blender of keukenmachine. Zeef het sap door kaasdoek en meng het met drie eetlepels aloë vera gel. Wrijf deze remedie in uw striae twee keer per dag en laat op.

Overwegingen

Terwijl je verbetering kunnen zien in het uiterlijk van je striae binnen een paar behandelingen, kan het enkele maanden consequent gebruik te nemen om het volledige effect van het geneesmiddel te krijgen. Als u roodheid, jeuk of pijnlijk brandend met een van deze middelen merkt, stop het gebruik.