DIY Dental Cleaning

Naar de tandarts gaan is duur. Regelmatige check-ups en reinigingen dat om de zes maanden worden aanbevolen kan een deuk in uw portemonnee. Gelukkig zijn er een aantal doe het zelf methoden te houden tanden zo schoon mogelijk. Hoewel, het is niet zo grondig als tandarts schoonmaken, kan het een stop gap maatregel wanneer het geld is krap.

Spoel je mond

Elke keer dat je eet of drinkt, vergeet dan niet om uw mond met water.This stapje spoelen kan een lange weg te gaan bij het voorkomen van gaatjes en het dragen van glazuur op je tanden. Het helpt ook om plaque te elimineren bouwen in de mond. Tanden poetsen na elke maaltijd zou ideaal zijn. Als dit mogelijk is, doe dat dan maar zo niet, altijd afspoelen met water. Door het uitvoeren van deze kleine stap op een dagelijkse basis, kan veel dure, pijnlijke tandheelkundige procedures worden afgewend.

Flossen en borstelen

Zorg ervoor dat u ten minste eenmaal per dag flossen en poetsen de tanden twee keer per dag. Flossen krijgt ontdoen van overtollig voedsel deeltjes die kunnen worden geplakt in tussen de tanden. Dit kan leiden tot tandsteen die zal irriteren en ontsteking van het tandvlees. Uiteindelijk gingivitis kan optreden, dan kan ontwikkelen tot parodontitis, die zal leiden tot botverlies en losse tanden.

Bij het poetsen van tanden, maken gebruik van een elektronische tandenborstel. De beweging van de haartjes van deze soorten borstels zorgen voor een diepere reiniging dan een handtandenborstel. Ze kunnen zich te ontdoen van vlekken veroorzaakt door koffie, cafeïne, tabak of sigarettenrook. Ze tanden en tandvlees van de juiste hoeveelheid druk om bacteriën te elimineren toepassing ook beschermen.

Medical Supply Store

Elke leek kan bevoorraden bij een medische voorziening winkel kopen; je hoeft niet naar een tandarts te zijn. Een paar belangrijke punten die u moet kopen zijn een metalen tandheelkundige spiegel en tandheelkundige pick. De spiegel zal u helpen bepalen of u eventuele gaten, chips of scheuren in uw teeth.If ontdek je een van deze afwijkingen, voorzichtig porren hen met een pick om te zien of je hebt pijn. Als dit het geval is, wil je een tandarts meteen zien.

Gebruik de tandenstoker om je tanden te schrapen de manier waarop een tandarts doet tijdens een algemene schoonmaak. Besteed speciale aandacht aan de gebieden tussen de tanden en rond het tandvlees. Wees niet zo hard dat je pijn voelt of bloedingen veroorzaken schrapen. U kunt ook een profylactische pasta kopen bij de medische voorziening winkel. Dit is het type pasta gebruikt door tandartsen en is zeer abrasief. Het verwijdert de vorming van tandplak en vlekken op de tanden, en mag niet meer dan één keer om de zes maanden worden gebruikt.