Distillatie van Orange Oil

Distillatie van Orange Oil

Oranje olie is een soort etherische olie die natuurlijke en niet-toxisch. Bekend om zijn prachtige geur van sinaasappels, oranje olie vereist geen schadelijke chemicaliën of additieven te produceren. Ontdek hoe u deze veelzijdige olie te winnen, met sinaasappelschillen en water, en uw eigen oranje olie thuis.

Distillatie

Stoomdestillatie is een verwarmings-proces vaak gebruikt voor de natuurlijke oliën van onderdelen plant, fruit, bloem of boom te halen. Het werkt door het creëren van stoom die de natuurlijke oliën van de producten trekt. De gewonnen olie, samen met waterdruppels, druppelen in de distilleerder opvangruimte. Scheiding van de olie en water voltooit het proces, waardoor essentiële olie.

Voorbereiding van de Sinaasappels

Schil drie middelgrote sinaasappels en leg ze in een blender. Voeg ongeveer 4 liter water en mix tot puree. Het afbreken van de oranje korst kan de natuurlijke oliën om gemakkelijker stromen tijdens destillatie.

Distiller Setup

Een distilleerder bevat drie delen: een kolf die de sinaasappelschil mengsel, een terugvloeikoeler verwarmd dat oliedampen en water, en een einde kamer die de essentiële olie en water verzamelt ontvangen heeft. Een warmtebron, onder de kolf geplaatst, verhoogt de temperatuur en zorgt voor stoom. Of zelfgemaakte of winkel koopt, distilleerders bestaan ​​uit dezelfde drie samenhangende onderdelen.

Destillatieproces

Met je distilleerder setup voltooid is, giet de gepureerde sinaasappelschil mengsel in de kolf en voeg water toe tot halverwege. Breng een warmtebron onder de kolf met een langzame verwarming en stomen te starten. De oliedampen en waterdruppels pass condensor buis en in de verzamelcontainer. Eenmaal in de verzamelhouder wordt het oranje olie stijgen naar de top, terwijl het water zit op de bodem. Verwijder de oranje olie uit de houder en de fles voor gebruik.

Maakt gebruik van Orange Oil

Oranje olie is een heldere, niet-toxische essentiële olie die ruikt sinaasappelen en heeft een lichte geel of oranje kleur. Vanwege de potentie en de kans op huidirritatie, het monster verdund voor gebruik. Verdun oranje olie door het toevoegen van enkele druppels van een liter water. Voor het gebruiksgemak, houd verdunde oranje olie in een handige spray fles, en bewaar geconcentreerde olie in een donker gekleurde glazen fles uit de buurt van directe warmte. Oranje olie heeft een verscheidenheid van huishoudelijke en persoonlijke doeleinden, zoals huishoudelijk schoonmaakmiddel, lichaam spritzer, luchtverfrisser, massage olie of insectenspray. Tenzij op advies van een andere zorgverlener, niet oranje olie inwendig te nemen.