Disability Kwalificaties

"Disability kwalificaties" is een term die verwijst naar de kwalificaties die nodig zijn voor een zogenaamd gehandicapte persoon om WAO uitkeringen ontvangen. De kwalificatie voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is afhankelijk van vele factoren, zoals de leeftijd van de persoon met een handicap en de handicap teistert het individu. Elke mogelijke handicap heeft zijn eigen set van ernst kwalificaties om te bepalen of de handicap verdient een award van WAO uitkeringen.

Invaliditeit Omschrijving

Om te kwalificeren voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, moet een gehandicapte voldoen aan de door de American with Disabilities Act van 1990, dat bepaalt wat een handicap is ingesteld kwalificaties. De wet definieert een handicap als een geestelijke of lichamelijke handicap die beperkt capaciteiten van een persoon om dagelijkse activiteiten uit te voeren zoals lopen, zien, spreken, horen en het uitvoeren van andere werkgerelateerde activiteiten.

Time Frame

De hoeveelheid tijd die werkte binnen een bepaalde periode een bepalende kwalificatie voor de verschillende soorten handicaps verzekeringen beschikbaar. Werkgever aangeboden handicap kan een vooraf bepaalde periode van tewerkstelling vereisen voordat het ter beschikking van de werknemer. Social Security Disability Insurance vereist meestal dat een individu worden gebruikt voor een bepaalde tijd uit een grotere periode, afhankelijk van de leeftijd van de persoon met een handicap. Bijvoorbeeld, uit een periode van 20 jaar, een oudere persoon met een handicap moet hebben ten minste de helft van de periode werkte bij een baan de gehandicapte gerapporteerd over de aangifte inkomstenbelasting.

Leeftijd

De leeftijd van de persoon met een handicap zal helpen om te bepalen of de persoon in aanmerking komt voor WAO uitkeringen en hoeveel hulp de persoon zal ontvangen. Jongere gehandicapten moet ongeveer drie hebben uitgewerkt van de laatste zes jaar, terwijl de oudere gehandicapten zullen kwalificeren door te werken 10 van de laatste 20 jaar. De Social Security Bureau van Disability Bepaling van de gehandicapte zijn land van herkomst zal speciale uitzonderingen bepalen.

Handicap en voorwaarden

Tal van omstandigheden kan een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kwalificeren. Als u een aandoening heeft die je voelt maakt je niet in staat om de normale werk-gerelateerde taken uit te voeren, moet u een medische evaluatie voor uw probleem of aandoening te zoeken. Mogelijke voorwaarden voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in aanmerking te komen zijn onder andere verschillende soorten kanker die chemotherapie en bestralingen, letsel of ongevallen met de verwijdering van een ledemaat, of andere aandoeningen die een substantieel afleiding van werktaken zou creƫren. Jongere personen die nooit hebben gewerkt, kunnen om arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor bepaalde aandoeningen of handicaps.

Kwalificatie Goedkeuring

Na het indienen van uw aanvraag voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, de Social Security Administration of administratie die verantwoordelijk is voor uw werkgever arbeidsongeschiktheidsverzekering zal uw aanmelding samen met uw medische gegevens. Het proces neemt gemiddeld vier maanden en vele aanvragers zullen een paar afwijzingen ontvangen voordat ze uiteindelijk worden toegekend arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.