Dingen om te verdienen met Citroenmelisse

Dingen om te verdienen met Citroenmelisse

Het kruid citroenmelisse groeit over de hele wereld; echter, het is inheems in Zuid-Europa en Noord-Afrika. Citroenmelisse nature trekt bijen; Echter, de meest voorkomende reden tuinders groeien citroenmelisse is om zijn helende eigenschappen. Mensen hebben citroenmelisse op deze manier gebruikt voor honderden jaren, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, vermindert stress en bevordert ontspanning. Er zijn veel verschillende manieren om citroenmelisse, dat kan verlichting bieden of ontspanning te bereiden.

Citroenmelisse Thee

Citroenmelisse maakt een smaakvolle thee. Kook water en sijpelen gedroogde of verse bladeren in het kokende water. Gebruik 1 el. van gedroogde bladeren of 2 eetl. van verse bladeren in elke kop kokend water. Nadat de bladeren zijn sijpelde voor een paar minuten, zeef de thee en voeg honing of citroensap naar smaak toe. In sommige delen van de wereld, citroenmelisse thee is een traditionele huis remedie voor de verkoudheid.

Citroenmelisse Infused Olie

Bezielen olie met citroenmelisse door het toevoegen van een ½ kopje verse citroenmelisse tot 1 kopje olie. Laat de olie gedurende enkele dagen bij kamertemperatuur staan. De kruiden zal naar de bodem zakken. Zeef de kruiden als je wil, en dan slaan de olie in de koelkast. Aromatherapeuten gebruiken de geur te helpen verminderen de pijn geassocieerd met migraine en citroenmelisse olie is een natuurlijke muggenspray.

Citroenmelisse Milk

Susan Belsinger, van de Herb Society of America, adviseert het inbrengen van citroenmelisse bladeren in de melk en het toevoegen van 1 theel. ahornsiroop. Het drinken van een glas van deze voor het slapen gaan kan helpen om te ontspannen. Voeg citroenmelisse melk aan een favoriete dessert recept om de smaak en karakter toe te voegen. U kunt ook bezielen crème of half-en-half met dezelfde methode en het te gebruiken in recepten of als een toevoeging aan thee of andere dranken.

Citroenmelisse Bad Bag

Maak een bad zak met behulp van een klein stukje stof genaaid in een tas of zelfs een oude sok. Vul de zak of sok met 1 kopje gedroogde citroenmelisse, 1 kopje gedroogde salie en 1 kopje gedroogde tijm. Naaien of knoop het goed gesloten en genieten van de zak in een warm bad. Dit bad zak kan helpen om iemand die lijdt aan een verkoudheid of griep beter te voelen.