Dingen om je bezig te houden terwijl u op dieet

Dingen om je bezig te houden terwijl u op dieet

Dieet is een mislukte onderneming voor veel mensen, want het vereist vaak een enorme wilskracht en zelfdiscipline. Het is nuttig om manieren om bezig te blijven en houd je geest uit voedsel te vinden. Focus je energie op actief en productief, en je zult waarschijnlijk een einde aan-dieet beschadigen snacken en slechte voedingskeuzes.

Get Active

Logeren fysiek actief is een van de beste dingen die je kunt doen tijdens het dieet. Focus op een verblijf in beweging zo veel mogelijk. Als je werkt aan een bureau, staan ​​of tempo terwijl je praat over de telefoon. Schuwen de lift voor de trap. Tijdens de lunch, een wandeling rond het gebouw of een park, misschien zelfs terwijl je eet. Maak er een gewoonte van de activiteit wanneer je voelt een drang om een ​​ongezonde snack te eten. Bijvoorbeeld, train jezelf om opstaan ​​en lopen gedurende 5 minuten. De activiteit zal de drang verminderen en u helpen concentreren op uw doelen.

Focus on Your Mouth

Veel lijners vinden het moeilijk om de drang vechten om hun mond onbezet blijven. Als dit een probleem gebied voor u, toegeven aan de drang, alleen niet met voedsel. Houd een fles water bij de hand en neem een ​​grote slok wanneer u de behoefte voelen om snack. Dit helpt je een vol gevoel. Als alternatief, kauwgom kauwen, kauwen op een rietje, van toepassing lippenbalsem of lippenstift of zuigen op een suikervrij pepermuntje.

Stel doelen en beloningen

Stel realistische doelen en streefgewicht intervallen bij het dieet, en beloon jezelf met iets kleins, en non food-gerelateerde, wanneer je die doelen te bereiken. Als je een week te gaan zonder te bezwijken voor de verleiding van de dagelijkse koekjes in de personeelsruimte, bijvoorbeeld, beloon jezelf met een nieuwe fles van nagellak of een tijdschrift. Stel uw beloningssysteem van tevoren; je weet wat je er zin in hebt en je krijgt een terugval te vermijden door te kiezen voor een ongezonde traktatie als beloning.

Houd Records

Gebruik een eetdagboek bij te houden van wat je eet te houden, en hoeveel daarvan je eet, elke dag. Omvatten alles, tot in de kleinste cracker. Houden zelf verantwoordelijk voor wat je in je mond kan u helpen meer bewust van wat en hoeveel je eet, vooral als je ziet van de dag totaal blijft groeien. Als u niet wenst te voeren rond een dagboek, zijn er tal van online eten dagboeken, waarvan vele calorie tellers, activiteit trackers en dieet vooruitgang monitoren.