Dingen naar Help Tandpijn

Dingen naar Help Tandpijn

Tand pijn varieert van een doffe pijn aan scherpe, alarmerende pijn. Terwijl lichte pijn is gemakkelijk thuis behandeld, personen met ernstige pijn hebben vaak behoefte thuisbehandeling om het wachten om te zien de familie tandarts draaglijk te maken. Tand zorg vereist waakzaamheid, zodat elke tand pijn moet worden gecontroleerd op verslechtering omstandigheden tijdens thuisbehandeling.

Onderzoek

Controleer de tanden om te zien of voedsel tussen de tanden wordt ingediend. Voedsel, zoals popcorn kernels, vlees en snoep kunt krijgen ingeklemd tussen de tanden of tegen het tandvlees, wat ongemak of pijn. Evenzo kan een gebarsten of gewond tand pijn veroorzaken. Onderzoeken tanden voorzichtig om te voorkomen dat nog meer pijn of letsel.

Het reinigen van tanden

Poets en flos tanden. Als vast voedsel de oorzaak van de kiespijn, kan deze het brood uit en geeft onmiddellijke verlichting. Met moeilijker om items te verwijderen, zoals popcorn kernels, vermijd de verleiding om ruwweg flossen, die gom schade kan veroorzaken. Laat de floss onder tandvlees niet dwingen; in plaats daarvan glijden de zijde langs de tanden in een C-vormige curve. Dit zal het voedsel deeltjes te verwijderen.

Medicatie

Voor kiespijn zonder aanwijsbare oorzaak, over-the-counter pijnstillers, zoals aspirine, om de pijn te verdoven. Breng verdovende middelen, zoals benzocaïne, direct aan de tanden of het tandvlees. Benzocaïne is een lokale antiseptische vaak gevonden in hoestdalingen of kiespijn medicijnen die de pijn receptoren stopt registreren pijn.

Gevoeligheid

Gevoelige tanden, veroorzaakt door blootgesteld wortels of versleten glazuur bloot dentine, kan tandpijn veroorzaken. Koude lucht, hete vloeistoffen en zoete voedingsmiddelen alle pijn veroorzaken bij gevoelige tanden. Als u gevoelige tanden, borstel behandelen met een tandpasta speciaal voor gevoelige tanden. Het toepassen van aloë vera gel aan tandvlees en tanden kunnen ook de pijn verlichten.

Preventie

Een proactieve strategie om tandheelkundige problemen af ​​te weren is de beste manier van handelen. Poets de tanden regelmatig met een fluoride tandpasta. Flossen, regelmatig de tandarts voor controle en reinigingen en een laag-suiker dieet helpt ook voorkomen tand pijn.