Diëten voor terugdringen van de hoge bloeddruk

Diëten voor terugdringen van de hoge bloeddruk

Het risico van hoge bloeddruk, bekend als hypertensie, toe naarmate we ouder. Omdat het hebben van een hoge bloeddruk plaatst je in een hoger risico op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten, beroerte, gescheurde bloedvaten en aneurysma, zal uw arts de combinatie van medicatie suggereren en het eten van een gezond dieet om je bloeddruk te verlagen. Gelukkig is er ook voldoende informatie over het verlagen van uw bloeddruk door het kiezen van gezonde voeding en het vermijden van degenen die bijdragen aan de stoornis.

Instructies

•  Snijd het zout uit je dieet of sterk verminderen van uw verbruik. De National Academy of Sciences 'Institute of Medicine beveelt een dagelijkse natrium consumptieniveau 2400 mg niet te overschrijden. De meerderheid van de natrium in uw dieet komt in bereide voedingsmiddelen, zoals kaas, soepen, snacks en specerijen. Lees de etiketten op uw levensmiddelen aan uw dagelijkse inname binnen de perken houden en geen keukenzout niet toe te voegen aan je eten.

•  Plaatsvervanger vers voedsel voor de bewerkte levensmiddelen als je de kans krijgt. Bereid uw eigen vlees en plantaardige producten aan een zware dosis van natrium te voorkomen en uw gebruik van sauzen, ketchup, sausen en ingemaakte producten, die allemaal hoog in natrium gehalte te minimaliseren. In plaats daarvan, strooi gemengde specerijen royaal op je eten en gebruiken verse en gedroogde kruiden om de smaak te verbeteren. (Zie bronnen).

•  Kies voor onverzadigde vetten als je het eten om je bloeddruk te verlagen. Reuzel, boter, spek vet, nondairy creamers, kokosolie en andere gehydrogeneerde oliën toe te voegen slagader-verstoppingen elementen aan uw voedsel. Kies gezonde alternatieven zoals olijfolie of koolzaadolie in het koken en salade dressings en kijk voor margarine dat aan te kondigen "geen transvetten" op het etiket.

•  Eet veel magere eiwitten uit bronnen zoals wit vlees kip, vis, magere melk en eiwitten. Bypass verwerkt lunch vlees, spek, worst en worstjes, gebakken voedsel en orgaanvlees. Haal de dooier van eieren vóór het koken of het gebruik van het ei bij het bakken.

•  Verminder uw consumptie van alcohol. Terwijl studies tonen aan dat alcohol met mate, vooral rode wijn, verhoogt je HDL (goede cholesterol) niveau, die op zijn beurt vermindert de slagader schade, de American Heart Association raadt u uw alcoholgebruik te beperken tot één glas per dag, bij voorkeur rode wijn. Op deze manier krijg je een maximale uitkering zonder het bevorderen van andere aan alcohol gerelateerde stoornissen.

•  Probeer de DieetBenaderingen Hypertension (DASH) methode stoppen van eten om je bloeddruk te verlagen. Aanbevolen door de American Heart Association als aanvaardbaar dieet voor het verminderen van hoge bloeddruk, dit boek bevat ideeën voor gebruik fruit, groenten en vetarme volkoren als basis voor een gezonde voeding. (Zie bronnen).

Hints

  • Raadpleeg uw arts voor een eerste diagnose van hoge bloeddruk en volg zijn advies in de zorg voor uw medische toestand.