Diëten voor mensen die veel onderweg

Diëten voor mensen die veel onderweg kan moeilijk zijn om langs te komen. Het voorbereiden van gezond voedsel kost tijd, en als je altijd druk, het is een stuk makkelijker om te swingen door een fast-food plaats. Als je gewicht wilt verliezen, zelfs al heb je het druk hebt, moet je de calorieën die je eet te beperken, net als iedereen. In plaats van het volgen van een rage dieet, eet gezond voedsel en let op uw grootte van de porties. Voor de beste resultaten, volgen de calorieën die je dagelijks eet en verblijf tussen 1.200 tot 1.500 calorieën.

Bereide maaltijden Diëten

Een manier om eenvoudig de controle van uw grootte van de porties is een dieet dat zich richt op voedsel dat bereid komen kiezen. Je moet gewoon de maaltijd in de magnetron te verwarmen en eten, wat een hoop tijd kan besparen. Bedrijven zoals Nutrisystem en BistroMD gespecialiseerd zijn in dit soort dieet plan. U bestelt de voedingsmiddelen die je wilt, en het bedrijf stuurt de maaltijden aan uw deur.

U kunt echter ook de aankoop van diepvriesmaaltijden van de supermarkt. Als u uw eigen maaltijden te kopen, zorg ervoor dat de voedingswaarde-etiket zorgvuldig te lezen. Sommige diepvriesmaaltijden hebben ruim 1.000 calorieën en kan dit feit te verbergen door een opsomming van het pakket als twee porties.

Gezonde zelfgemaakte gerechten

U kunt ook werken harder voor te bereiden zelfgemaakte voedsel dat gezond en voedzaam zijn. Een strategie is om voorgesneden groenten te kopen, zodat alles wat je hoeft te doen is gooien ze samen in een salade. U kunt ook goed gebruik maken van een crock pot - Doe alle ingrediënten in de pot, en de maaltijd is klaar tegen de tijd dat je thuis komt van het werk.

Een andere optie voor drukke mensen op een dieet is om eenmaal per maand koken proberen. In dit plan, met een waarde van voedsel een maand bereidt je in slechts één dag, het bevriezen van alle maaltijden te eten op latere tijdstippen. Daarom gerechten één invriezen het voedsel in individuele portiegroottes, dit vergemakkelijkt later warmen.

Fast-Food Strategy

Wanneer je bezig bent, is het niet realistisch om te denken dat je nooit zult stoppen bij een fast-food restaurant. Gelukkig kun je nog eten fast food op een dieet - je moet gewoon naar het restaurant met een plan in te voeren en hou je eraan.

Probeer te kijken naar het menu op voorhand, zodat u kunt kiezen voor voedingsmiddelen die passen binnen uw calorie budget. Maak een lijst van goede keuzes van elk restaurant, zodat u altijd weet wat te bestellen. Vermijd gebakken voedsel en vraag naar specerijen - zoals dressings of mayonaise - op de zijkant.