Diëten voor gewichtsverlies tijdens de borstvoeding

Diëten voor gewichtsverlies tijdens de borstvoeding

Tijdens de zwangerschap, veel moeders zich gedwongen voelen om zo voedzaam mogelijk te eten. Mager vlees zoals kip en vis en veel groenten en fruit zijn zeer behulpzaam in ervoor te zorgen dat uw baby is de gezondste het kan zijn, tijdens die negen maanden voor de geboorte. Maar na de bevalling, veel moeders ongetwijfeld vinden dat het eten voor twee heeft zijn gevolgen gehad .... Dus hoe kan je verliest de zwangerschap gewicht, terwijl nog steeds voedzame moedermelk aan uw pasgeboren voeden?

Inzicht Gezonde Breast Milk

EasyBabyLife.com, een online bron voor nieuwe moeders, zegt het meest belangrijke ding om te onthouden over uw dieet tijdens de borstvoeding is om iets te eten. Zoveel moeders, zeggen ze, verwaarlozing hele maaltijden in een tijd vanwege alle nieuwe verantwoordelijkheden die komen met het hebben van een baby. Maar er zijn minder dieetregels wanneer de baby is eigenlijk uit, en moeders moeten profiteren van dat.

Water is het belangrijkste wat je kunt drinken in het jaar nadat je bent bevallen. Je moet extra gehydrateerd productie van melk voor je baby zijn, dus zorg ervoor dat het water is vlakbij te allen tijde.

Ook groenten en fruit bevatten veel vitaminen en mineralen die uw pasgeboren nodig zal hebben in de eerste jaren van zijn of haar leven. Dus terwijl veel beperkingen zijn opgeheven op wat u kunt eten, dit betekent niet dat je bent vrij om cheeseburgers voor ontbijt en milkshakes te eten voor de lunch. Zorg ervoor dat u veel fruit en groenten te eten bij elke maaltijd.

De website stelt ook dat het drinken een overmaat melk of eten van een overvloed van zuivelproducten, niet nodig is om een ​​te melken zelf. Uw lichaam zal de melk het van nature nodig heeft te maken, en het hoeft niet veel calcium duren voor u om lactaat.

Indien u graag uw baby om een ​​voorliefde voor groenten en fruit uit de kindertijd te ontwikkelen, zorg ervoor dat ze een deel van uw dieet tijdens borstvoeding. Het voedsel zal de moedermelk doordringen en uw pasgeboren zal een verlangen naar deze voedingsmiddelen als een klein kind te ontwikkelen.

The Whole Grain Diet

Anne Collins, van AnneCollins.com, schrijft dat borstvoeding eigenlijk kan helpen gewicht te verliezen. Zij schrijft dat volgens de American College van Verloskundigen en Gynaecologen, het proces van borstvoeding releases hormonen in het lichaam die helpt de baarmoeder krimpt terug naar de grootte was het vóór de zwangerschap.

Dat gezegd hebbende, het bekijken van calorieën is nog steeds belangrijk als u zeker wilt zijn om gewicht te verliezen. Collins zegt dat 1.800 calorieën per dag het doel moet zijn, en dat de hele korrels moeten een groot deel van het dieet van een nieuwe moeder te zijn, omdat het ze helpen stimuleren de productie van moedermelk. MayoClinic.com beschrijft volkoren dieet als een van de eenvoudigste diëten volgen en ook een van de meest effectieve.

Wat maakt dit dieet onderscheidt van anderen is dat het niet een radicale hervorming van wat je eet en wat je doet niet vereist. In plaats daarvan worden een aantal suggesties simpelweg gegeven voor het toevoegen van volkoren granen aan uw dagelijkse dieet. Probeer bijvoorbeeld vervang witte rijst met kasha, bruine rijst, wilde rijst of bulgur. Zorg er ook voor sandwiches met volkoren brood of tortilla's in plaats van wit brood - en eet vezelrijke granen. Het maken van deze kleine veranderingen, MayoClinic.com zegt, calorieën te verminderen, helpen gewicht te verliezen en uw moedermelk gezonder voor je baby.

Het eiwitrijk dieet

Eiwit is ook een essentiële component aan een gezonde moeder moedermelk voor haar pasgeboren. Terwijl het inbrengen van volle granen in uw dieet, kunt u ook proberen de High Protein Diet gesuggereerd door WebMD.com.

Voor het ontbijt, probeer dan een groene paprika en ui omelet. Hoewel het misschien een beetje hoog in cholesterol als gevolg van de eieren kunnen zijn, moeten een kopje paprika en uien elk bijna 14 gram eiwit te brengen. Voor de lunch, zou een broodje tonijn (zonder mayonaise) volstaan, zoals een blikje StarKist tonijn bevat 13 gram eiwit. Het diner dient te bestaan ​​uit een verlaging van een of ander mager vlees. Een borst van kip of een stukje vis, met groenten en een fruit smoothie, moet alles wat je nodig hebt om uw pasgeboren gezond en je figuur slank te houden.