Diëten voor Fitness Competities

Diëten voor Fitness Competities

Voor fitness concurrenten, dieet en lichaamsbeweging zijn erg belangrijk voor hun leven en hun carrière. Het handhaven van een gezond en specifiek dieet zullen de concurrenten helpen om de optimale hoeveelheid vet en eiwit in hun lichaam, waardoor ze efficiënt zal toestaan ​​om de training te houden. Door het vinden van de juiste fitness dieet, kunt u uw succes in conditie te verbeteren concurrerende.

Hard Body Figuur

De Hard Body figuur dieet heeft 31 diëten verschillende wedstrijden en lichaamstypen te huisvesten. Elk dieet heeft een stap voor stap handleiding te focussen op het perfectioneren figuur van de gebruiker. Het dieet begint met vet verlies training, waarbij voedsel veranderen en fysieke fitheid, en gaat dan om erachter te trainen.

Six Pack Now

Six Pack Nu is een buikspier workout en vet verlies programma dat is ontworpen voor fitness trainers. Deze gepersonaliseerde dieet programma is gepland door professionals en richt zich op voedsel dat je genieten en je lichaam het type. Het dieet is ontworpen om uw voeding en dieet gewoonten voor het leven te veranderen door het opnemen van het dagelijks voedsel met eiwitten, vetten en koolhydraten supplementen.

Muscle & Fitness

Muscle & Fitness is een dieet en fitness programma voor fitness concurrenten. Dit dieet programma biedt vier specifieke maaltijden en een snack per week gedurende vier weken. De speciale gerechten op elk moment worden gegeten tijdens de week, en het programma moet twee of drie keer herhaald. Het dieet bestaat uit eiwitten, kip borsten, borsten kalkoen, gebakken aardappelen, vis en havermout. Dit specifiek dieet is gemaakt om spier en fitness toning helpen.