Diëten om Ernstig Hoge cholesterol te verlagen

Ernstig hoog cholesterol kan gevaarlijk zijn als ze niet snel veranderd. Het kan hartfalen, die uiteindelijk kunnen leiden tot de dood. Echter, hoge cholesterol worden omgekeerd en de meerderheid begint met dieet. Een gezond dieet is ontworpen om uw hoge cholesterol te verlagen is niet alleen gezond is, kan het je leven redden.

Groenten en Fruit

Eet veel van deze. Eet ze vaak en bij elke maaltijd. Echter, geen extra suiker of dompelen saus toevoegen. Deze toevoegingen zullen gezondheid ongeldig wijt de groenten en fruit hebben en zal je niet helpen in je zoektocht naar het verlagen van uw hoge cholesterol.

Geen verzadigde vetten

Verzadigde vetten zitten vol met ingrediënten die je cholesterol rijzen de pan uit zal sturen. Het beste is om alle voedingsmiddelen die verzadigd vet bevatten te vermijden. Producten dienen te vermelden hoeveel verzadigd vet is in één portie, dus check de achterkant van de container voor voeding feiten.

Wissel naar volkoren

Verander al je zetmeelproducten aan volkoren producten. Dit betekent niet meer witte pasta, rijst of brood. Zij hebben ingrediënten die cholesterol kan verhogen toegevoegd. Volkoren niet zwaar bewerkt en heeft een grote hoeveelheid vezels. Deze vezels vult je sneller zodat je minder eet ook.

Limit Protein

Foods zwaar in eiwit kan verhogen cholesterol. Vermijd rund- en varkensvlees. Magere stukken kip en kalkoen zijn OK als je ze eet in beperkte hoeveelheid. Vissen kunnen het best op basis van eiwitten voedsel dat je kunt hebben, want het is uiterst mager en heeft een laag cholesterol tellen zijn.

Sojasaus

Overschakelen van melkproducten naar soja. Soja niet de cholesterol van gewone melk, maar heeft alle vitaminen. Soja zal ook langer duren in de koelkast, dus als je problemen afwerking van uw liter melk, inkoop soja kan u geld besparen op de lange termijn hebben.

Nee Zout

Vermijd elk product dat zwaar wordt gezouten. Zout is slecht als het gaat om cholesterol. Je eten misschien niet zo lekker smaken zonder zout, maar het verwijderen van het kruid kan helpen uw leven redden.