Diëten die helpen Trim je taille

Het bevrijden van je taille van die extra kilo's is niet alleen goed voor je figuur, maar goed voor je gezondheid ook. Overtollig buikvet kan uw risico op hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, diabetes en bepaalde vormen van kanker verhogen. Om u te helpen trimmen van uw taille, een caloriearm dieet gecombineerd met een gezonde oefening programma is een must. Voedsel in uw taille trimmen dieet op te nemen zijn volle granen, magere eiwitten en voedingsmiddelen rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten.

Volle granen

Volgens een studie uit 2008, uitgevoerd door onderzoekers van de Pennsylvania State University, mensen die nemen volkoren granen in een caloriearm dieet te verliezen meer buikvet dan het eten van een caloriearm dieet met geraffineerde granen plaats. De studie toonde aan, degenen die geraffineerde granen aten deden afvallen maar wist buikvet niet verliezen. Tot doel vet rond de taille te helpen, vervang geraffineerde graan voeding, zoals wit brood, witte rijst en witte bloem pasta met volkoren producten zoals volkoren brood, tarwe, pasta en bruine rijst. De studie toonde ook eten gehele korrels kan ook het risico op hart- en vaatziekten.

Enkelvoudig onverzadigde vetten

Enkelvoudig onverzadigde vetten zijn gezond hart en kan effectief zijn voor het richten van de buik vet. Liz Vaccariello, Cynthia Sass en David L. Katz MD MPH, auteurs van het boek, "The Flat Belly Diet," bevordering van het eten van onverzadigde vetten voor het trimmen van de taille, zeggen dat ze "bewezen om buikvet te bestrijden." Het citeren van een onderzoek uit 2007 gepubliceerd in Diabetes Care, raden ze combineren enkelvoudig onverzadigde rijk voedsel, zoals noten, zaden, olijven, avocado en koolzaadolie, met een caloriearm dieet. De American Heart Association beveelt echter het eten van onverzadigde vetten met mate --- ze te gebruiken om ongezonde verzadigde vetten te vervangen in uw dieet. Enkelvoudig onverzadigde vetten negen calorieën per gram, veel hoger dan het calorie gehalte van koolhydraten en eiwitten.

Lean Eiwitten

Volgens klinische diëtist Bonnie Gluck, MS, RD, in een CNNhealth.com artikel, het eten van mager rood vlees, zoals gemalen ossenhaas, kan het trimmen van de taille eenvoudiger te beheren. Eiwitten langer duren om te verteren, Gluck opmerkt, het helpen van een persoon vol en dus minder kans om snack voelen. Volgens hetzelfde artikel, een studie uitgevoerd door de Australische Commonwealth Scientific Industrial Research Organization toont vrouwen na een low-calorie, eiwitrijk dieet waarin rood vlees en zuivel verloren meer gewicht dan die na een caloriearm dieet met minder eiwitten en meer koolhydraten.

Verminderen alcoholgebruik

Voedingsdeskundige Marcy S. Gregory, auteur van het boek "Verlies de buik vet", zegt het kappen van alcoholgebruik helpt trim de taille op twee belangrijke punten. Voor een ding, alcoholische dranken, zoals bier en gezoete dranken, zijn hoog in calorieën en koolhydraten, vet te produceren die vaak ophoopt rond de buik. Alcohol is een energiebron waardoor het lichaam om branden suikers en vetten tot de alcohol wordt gemetaboliseerd.