Diet Foods That Make You Feel Volledige

Het eten van meer voedsel om gewicht te verliezen kan klinken als het geen zin heeft, maar het is een van de meest verstandige manieren om voeding. Afhankelijk van het soort voedsel dat je eet, kan uw maaltijd twee keer zo groot geworden, terwijl nog minder calorieën dan het origineel bevatten. Het leren van het concept van de energiedichtheid is het begin om te leren hoe je grote hoeveelheden voedsel eten en afvallen zonder ooit honger of het gevoel beroofd.

Energiedichtheid

Energiedichtheid van een voedsel verwijst naar het aantal calorieën het bevat vergeleken met het volume van het voedsel. Voedingsmiddelen met een hoge energiedichtheid hebben veel calorieën per hap, en voedingsmiddelen met een lage energiedichtheid hebben meer beten per calorie. Het kiezen van voedingsmiddelen met een lagere energiedichtheid zal u grotere borden van voedsel te geven, terwijl nog steeds het snijden calorieën, waardoor je om gewicht te verliezen, terwijl het eten van grote hoeveelheden voedsel.

Wat beïnvloedt Energy Density?

Twee factoren invloed op de energiedichtheid van voedingsmiddelen. Een daarvan is water. Hoe meer water dat een voedingsmiddel bevat, hoe lager de energiedichtheid. Veel groenten en fruit zijn rijk aan water, zoals watermeloen, wortelen en citrusvruchten. De andere factor die energiedichtheid bepalend is glasvezel. Voedingsmiddelen rijk aan vezels voelt u zich voller en langer duren om te verteren, zodat je vol voor een langere periode van tijd voelen. Groenten zoals bonen en volkoren granen zoals bruine rijst en volkoren brood zijn hoger in vezel.

Het creëren van een lage energiedichtheid Menu

Kies voedingsmiddelen met een lage energiedichtheid voor elke maaltijd. Voor het ontbijt, kiest een oranje in plaats van sinaasappelsap, en eet havermout of volkoren graanproducten. Lunch moet bevatten-bouillon op basis soepen, groenten, fruit en volkoren brood. Voor het diner, voeg groenten aan pastagerechten en de hoeveelheid van de pasta te verminderen. Houd eiwit mager en gebruiken minder van. Fruitsalade is een geweldige keuze voor het dessert. Als u wilt dat een traktatie zoals ijs, serveren een kleiner bolletje ijs en top het met verse bessen en volkoren muesli.

High Energy Density Foods

Uw dieet hoeft niet helemaal uitgesneden hoge energiedichtheid voedingsmiddelen, maar probeer ze te beperken tot traktaties in plaats van gewone onderdelen van uw dieet. Vetten en zoetigheden zijn de grootste boosdoeners. Bak, stoom of braden in plaats van frituren. Gebruik vruchtensap of appelmoes in plaats van suiker als zoetstoffen desserts. Gebruik appelmoes of pompoenpuree in plaats van eieren en olie bij het bakken. Kijk naar creatieve manieren om elke maaltijd tot een verandering met een lagere energiedichtheid.