Dieetwensen voor Diabetes

Diabetici kunnen niet verbruiken hetzelfde voedsel als niet-diabetici. Zorgvuldige aandacht moet worden besteed aan voedingsmiddelen die kunnen veroorzaken dramatische bloedsuikerspiegel stijgt; die kan coma of zelfs de dood veroorzaken bij patiënten. Omgekeerd kan het ontbreken van de bloedsuikerspiegel van het niet hebben van de juiste voeding ook leiden tot ernstige gezondheidsrisico's. Als zodanig moet de diabetische voedselpiramide worden geraadpleegd bij het opstellen van diabetische maaltijden op basis van hun behoeften.

Diabetische voedingspiramide

De diabetische voedselpiramide is heel anders dan de traditionele voedselpiramide, maar het kan de beste gids zijn voor diabetici om hun voeding te reguleren. Zoals op de Diabetes website, de diabetische voedselpiramide categoriseert bepaalde voedingsmiddelen op basis van wat ze bieden in plaats van hoe ze eruit zien. Zo wordt kaas als deel van het vlees groep vanwege zijn eiwit, terwijl aardappelen en yams worden beschouwd koolhydraten door het zetmeelgehalte. Bonen worden ook beschouwd vlees, terwijl de vetten, oliën en snoep vormen hun eigen piramide sectie. Eiwit porties mag niet meer dan 3 gram per dag.

Suiker

Diabetici mogen suikers hebben; Het is een kwestie van hoeveel en welk type. Enkelvoudige suikers zijn die gevonden in zoetigheden als donuts, snoep en koek. Die suikers, die maltose en dextrose omvatten, moeten zeer beperkt. Het hebben van te veel kan dramatische pieken in de bloedsuikerspiegel, die gevaarlijk en dodelijk voor diabetici kan veroorzaken. Diabetici moeten overwegen met een eenvoudige suiker-source hulpdiensten met hen voor het geval dat suiker niveaus dramatisch dalen.

Complexe koolhydraten

Omdat diabetici moeten nog bloedsuiker, als deze een complexe koolhydraten in het dieet. In feite is de diabetische voedselpiramide suggereert dat zes tot 11 porties per dag nodig zijn. Complexe koolhydraten zorgen voor de productie van glucose, maar in een gestaag tempo, want de voedingsvezels vertragen de afbraak proces. Dit kan diabetici te houden van het ervaren van suiker spikes. Goede bronnen van complexe koolhydraten bevatten 100 procent volkoren granen, havermout, aardappelen en bonen als black eyed peas. Eén portie komt overeen met een sneetje brood, 1/2 kopje aardappelen en 1/3 kopje rijst of pasta.

Groenten en Fruit

Twee tot vier porties fruit en drie tot vijf porties groenten per dag moet worden gegeten door diabetici. Porties zijn meestal 1/2 kopje rauwe of 1 kopje gekookte voor elk. Groenten zitten vol vezels en kan een uitstekende low-calorie snack. Sinds vele vruchten van nature suiker bevatten, mogen ze niet worden geserveerd in siroop. Vruchtensap verbruik moet ook worden gecontroleerd, omdat het de neiging om hogere concentraties suiker hebben.