Dieet voor IBS Sickness

IBS of prikkelbare darm syndroom, is een gemeenschappelijke spijsverteringsaandoening die buikpijn, krampen, diarree en constipatie veroorzaakt. Terwijl IBS ongemakkelijk kan zijn, is het niet de darmen aantasten. Volgens de National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC), kan IBS worden gecontroleerd door middel van dieet en stress management. Praat met uw arts als u denkt dat u IBS om de juiste aanpassingen te bepalen aan uw dieet.

Houd een Food Journal

De NDDIC suggereert dat nauwkeurig toezicht te houden wat je eet kan helpen bepalen wat voedingsmiddelen zijn de oorzaak van uw IBS-symptomen. Om een ​​dieet dagboek te maken, noteer alle soorten voedsel dat je eet de hele dag door. Als op enig moment je begint te maagkrampen of andere symptomen opmerkt, markeert het voedsel dat veroorzaakt heeft je spijsverteringskanaal om boos te worden. Na een periode van tijd, bespreek uw voedsel dagboek met uw arts om de juiste stappen om uw dieet te veranderen bepalen. Een diëtiste kan u helpen om de voedingsmiddelen uit uw dieet, dat er de oorzaak van IBS-symptomen te verwijderen en te vervangen door voedingsmiddelen die dezelfde voedingsstoffen zal bieden aan uw lichaam, maar zal je spijsvertering niet irriteren.

Consumeer Psyllium Supplementen

Psyllium is een veel voorkomende vezel gebruikt binnen laxerende producten aan bulk toe te voegen aan fecale materie. De verbindingen volgens psyllium kunnen een grote hoeveelheid water, die, wanneer ingebracht in de darmen begint te vergroten ontlasting naar de darmen stimuleren absorberen. Oplosbare vezels, zoals psyllium, is aangetoond dat constipatie en diarree symptomen van prikkelbare darm syndroom verlichten volgens de Universiteit van Maryland. Dit supplement is in schil of kiem, die beide kunnen worden gebruikt om de behandeling van darmproblemen van IBS. U kunt de aankoop gedroogde psyllium zaden, of schil, op elk health food winkel. Om psyllium verbruiken, meng 2 theelepels met 8 gram lauw water. Snel deze ingrediënten door elkaar en drinken bij het ontwaken in de ochtend of direct voor het slapen gaan. Indien u eerder niet aangevuld met psyllium, meng slechts 1 theelepel met 8 gram van het water, en dan geleidelijk de dosering verhogen tot 2 theelepels. Zorg ervoor dat je dit mengsel snel de psyllium begint in te dikken in een snel tempo toen ingevoerd om water te drinken,. Als u het nemen van eventuele medicijnen, praten met uw arts voordat aanvulling met psyllium, omdat het bepaalde medicijnen niet goed worden opgenomen in het systeem kunnen hinderen.