Dieet voor Galstenen

Galstenen uit gehard cholesterol en andere gewoonlijk in galblaas. Wanneer deze materialen samenkomen en beginnen te kleine rotsen lijken, zijn ze galstenen genoemd. Galstenen vaak veroorzaken geen gezondheidsproblemen en kan onopgemerkt blijven voor de komende jaren, maar soms kunnen ze. Galsteen aanvallen kunnen zeer pijnlijk zijn, en, indien ze veroorzaken een galblaas infectie of pancreatitis, levensbedreigend. Het goede nieuws is dat galstenen kunnen worden voorkomen of behandeld door veranderingen in dieet en door natuurlijke body-ontgifting methoden.

Het voorkomen

In het algemeen, mensen met overgewicht lopen meer risico op het ontwikkelen van galstenen dan mensen die geen overgewicht. Daarom is een vetarm, caloriearm dieet is een goede manier om het ontwikkelen van galstenen te voorkomen. Er is nog geen direct bewezen verband tussen consumeren vetten en suikers en het krijgen van galstenen, maar volgens Dr Howard Lewine van de Harvard Medical School, is er een "associatie" tussen het consumeren van eenvoudige suikers en lijden aan galstenen. Vreemd, mensen met overgewicht die snel gewicht te verliezen zijn ook een hoger risico op galstenen aanvallen.

Vermijd Attacks

Goede voedingsmiddelen te vermijden ter voorkoming zowel de vorming van galstenen en met galsteen aanvallen vetrijke voedingsmiddelen zoals boter, olie, room, eieren, kaas, vet vlees en volvette melk. Probeer je alle voedingsmiddelen te houden op posten die minder dan 5 procent vet bevatten. Een vet om niet te vermijden zijn omega-3 vetten, die gezond en nodig is voor je lichaam, zodat zij volledig te kunnen functioneren zijn.

Een dieet met veel verse, biologische groenten en fruit kan helpen afwenden verdere aanvallen. Zoetwatervissen, lijnzaad en komkommers en komkommer sap zijn ook gezegd om te helpen zowel aanvallen te voorkomen en verlichten van de pijn als gevolg van galstenen.

Get Rid van Galstenen

Als u wilt proberen om de galstenen volledig spoelen van uw systeem, is er een aantal thuis detox remedies gezegd om u in staat om ze te passeren door je lichaam. Een manier is het Epsom zout dieet. Volgens de vrouw Junction, de Epsom zout dieet is een relatief eenvoudig detox plan dat kan worden afgewerkt binnen twee dagen, maar het gaat gepaard met het drinken van enkele glazen van zoutwater op bepaalde tijdstippen tijdens de dag en 4 gram olijfolie voor het slapen gaan 's nachts .

Nog een galsteen flush gaat drinken niet alleen olijfolie, maar citroensap. Begin in de avond, drink je 1/4 kopje olijfolie achtervolgd met citroensap, herhalen om de 15 minuten tot je een volle pint van de olie hebben verbruikt. Als de smaak is te verschrikkelijk, kun je de olie en citroen jagen met ananassap of V8.