Dieet voor de behandeling van neuropathie

Neuropathie is een aandoening waarbij de zenuwen beschadigd. De neuropathie Association schat dat neuropathie treft 20 miljoen Amerikanen en kosten meer dan $ 3500000000 Medicare dollars te behandelen. Een derde van de gevallen het gevolg zijn van diabetes, een ander derde uit verschillende oorzaken, zoals auto-immuunziekten en chemotherapie, en de rest nog steeds onduidelijk. In perifere neuropathie, die vaak voor bij diabetici, kunnen er ernstige gevoelloosheid, tintelingen of pijn in de handen en voeten zijn. Als je neuropathie van een hoge bloedsuikerspiegel, vast te houden aan een dieet kunnen de symptomen te bestrijden.

Wat is een dieet?

Bij diabetes, een hoge bloedsuikerspiegel beschadigt de zenuwen zodat signalen naar gebieden richten - zoals de ledematen, organen of andere lichaamsdelen - vertragen of nooit hun bestemming bereiken. Uw bloedglucose onder controle om verdere schade aan de zenuwen te voorkomen.

Een dieet bestaat uit weinig vet voedsel zoals onverwerkt vlees, verse groenten en fruit en volkoren granen. Eet vlees, gevogelte en vis - voorkomen dat de verwerkte soorten, omdat ze suiker bevatten. Consumeer verse groenten en fruit - vruchten in blik worden geladen met suiker, dus check het label als eerste. Vermijd gebakken voedingsmiddelen die zijn gevuld met vet en lege calorieƫn.

Hoe zit het met koolhydraten?

Koolhydraten leveren energie aan het lichaam voor basisfuncties zoals ademhaling. In het algemeen zijn alle levensmiddelen, met uitzondering van vlees en vetten (zoals boter en olie) bevatten koolhydraten. Eet gezonde koolhydraten, zoals bonen en verse groenten en fruit, omdat ze essentiƫle voedingsstoffen zonder dramatische sprongen in je bloedsuikerspiegel. Geniet van appels, bananen, mango's, broccoli en bleekselderij uit de producten sectie. Vermijd eenvoudige koolhydraten zoals koekjes, snoep en gebak, of eet ze met mate - ze spike uw bloedsuikerspiegel zonder toevoeging van voedingswaarde. Eet vers fruit in plaats van het drinken van het sap. Eet volkorenbrood en volkoren granen in plaats van de verwerkte type.

Eetschema

Eet meerdere kleine maaltijden gedurende de dag om snelle schommelingen in de bloedsuikerspiegel te voorkomen. Als je eet grote maaltijden, uw bloedsuikerspiegel stijgt dramatisch en tenzij je insuline, het kan verhoogd blijven voor een lange tijd.

Als Neuropathie aanhoudt

Eten gezonde maaltijden in gecontroleerde gedeelten niet noodzakelijk onmogelijk neuropathie, maar sommige van de intensiteit regelen. De onderliggende oorzaak van neuropathie bij diabetici is een hoge bloedsuikerspiegel, dus het is belangrijk om te weten wat uw bloedsuiker is op bepaalde momenten gedurende de dag, zoals bij het ontwaken of voor de maaltijd. Als veranderingen in het dieet niet verbeteren neuropathie, raadpleeg dan uw zorgverzekeraar, die medicatie om de pijn te verlichten kan voorschrijven.