Dieet voor Artrose

Artrose geeft gewricht, maar verwijst ook naar een degeneratieve aandoening van een gewricht van het kraakbeen zijn met de meest voorkomende dergelijke aandoeningen waarbij knieën, heupen, rug, tenen en vingers. Symptomen zijn pijn, zwelling en moeite met bewegen het gewricht, en knobbeltjes kunnen ontstaan.
Bijna de helft van de bevolking heeft een zekere mate van artrose na de leeftijd van 65, maar het is belangrijk om te weten dat het dieet kan helpen voorkomen dat deze aandoening en verlichten een deel van de pijn en zwelling zodra een persoon heeft de aandoening.

Wat te vermijden

Vermijd fastfood, rood vlees en bewerkte voedingsmiddelen, omdat ze bevatten vaak ongezonde transvetten.
Sommige mensen zijn gevoelig voor solanine en merk minder ontstekingen als ze te vermijden voedingsmiddelen in de nachtschadefamilie, zoals tomaten, paprika's, aardappelen, paprika en aubergine. Misschien wilt u het eten van nachtschade vermijden voor een maand en kijk of het helpt. Nachtschade-vrije recepten zijn verkrijgbaar bij gloriagilbere.com/recipes.htm. Daarnaast tabak bevat ook solanine, dus vermijd roken, ook.

Wat te eten

Belasting op hele granen zoals bruine rijst, bulgur en havermout, alsmede groenten, peulvruchten (bonen en erwten), olijfolie (koud geperst, warmte vernietigt de gezonde eigenschappen), avocado, noten, amandelen en walnoten , zaden zoals lijnzaad, vis zoals zalm, tonijn en sardines, fruit en kefir.
Veel kruiden hebben ook anti-inflammatoire eigenschappen, zoals kurkuma, gember en kerrie. Vis en kefir bevatten glycine, een aminozuur dat helpt artrose voorkomen. Onze lichamen glycine uit het aminozuur serine maken ook.

Resultaten

Het wijzigen van uw dieet zal leiden tot tragere verbetering dan zou het als je pillen in te nemen, maar dit eten regime is rijk aan vezels, vitaminen, mineralen en essentiële oliën, die uw hart zal versterken en kan je helpen gewicht te verliezen.