Dieet voor Artritis Patiënten

Artritis is een ziekte die ontsteking van de gewrichten veroorzaakt. Samen met medicijnen, zijn er veel voedingswaarde voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het bestrijden ontstekingen. De sleutel is om te weten welke voedingsmiddelen meest effectief bestrijden gewrichtspijn.

Omega 3 vetzuren

Omega 3-vetzuren zijn gezond voor mensen die last hebben van gewrichtsontsteking. Ze verminderen de productie van de enzymen die leiden kraakbeen verslechteren. Velen die omega 3 consumeren minder zwelling en stijfheid. Verse vis zoals zalm, sardines, forel, makreel en ansjovis zijn grote bronnen van omega 3-vetzuren. Als u niet de zorg voor vissen, kan dit vet worden verkregen uit gemalen lijnzaad, lijnzaad, lijnzaadolie, walnoten, en visolie supplementen.

Vitamine C

Een dieet rijk aan vitamine C is belangrijk voor patiënten met artritis en degenen die willen om de ziekte te voorkomen. Vitamine C helpt het niveau van collageen, een integraal onderdeel van het kraakbeen gezond te houden. Terwijl vitamine C supplementen zijn beschikbaar, is het het beste om deze voedingsstoffen uit de voeding halen. Aardbeien, sinaasappelen, kiwi, grapefruit, ananas, bloemkool, broccoli, bruine bonen en kool zijn uitstekende bronnen van vitamine C.

Selenium

De hoeveelheid seleen in het dieet is gerelateerd aan de ernst van artritis. Degenen die niet eten selenium-rijk voedsel hebben meer kans op artritis dan degenen die wel hebben. Paranoten zijn de meest krachtige bron van selenium. Andere zijn tonijn, garnalen, kalkoen, tilapia, kabeljauw, en volkoren brood.

Specerijen

Specerijen afkomstig uit plantaardige bronnen zoals groenten en fruit doen en kan anti-inflammatoire eigenschappen aanbieden. Gember bevat chemische stoffen die lijken op die in de anti-inflammatoire geneesmiddelen zijn. Het kan worden gebruikt in thee of bij het bakken voedingsmiddelen zoals koekjes en muffins. Het kan ook een bloedverdunner, dus iedereen die het nemen van bloedverdunnende medicijnen moeten een arts raadplegen voordat u gember aan zijn dieet. Kurkuma andere kruiden die helpt gewrichtsontsteking te voorkomen. Het bestrijdt artritis door het beperken van chemische stoffen in het lichaam die ontstekingen veroorzaken.