Dieet Tips om een ​​Maag af te vlakken

Dieet Tips om een ​​Maag af te vlakken

Beroemd gemaakt door Britney Spears in de jaren '90, zijn platte abs nog steeds bewonderd, benijd en gewild door de mensen in de fast lane en louter voetgangers gelijk. Maar honger jezelf, vertrouwen op dieet pillen en diuretica en talloze crunches zijn niet van plan om u te krijgen platte abs. Hier zijn enkele tips over wat wil.

Heroverweeg uw dieet

Opgeblazen gevoel gebeurt er met de dunste van de mensen, zelfs. Terwijl de oorzaken kan afhangen van iemands persoonlijke chemie van het lichaam, de meest voorkomende boosdoeners van een opgeblazen gevoel bevatten te veel zout, zuivel en verwerkte producten, met name die kunstmatige zoetstoffen bevatten. Wat je ook doet, geen enkele vorm van diuretica niet nemen om gewicht, die alleen zal komen uit het water te verliezen. In plaats daarvan, je bezuinigen op zout en uw inname van kalium uit natuurlijk bronnen zoals fruit (bananen zijn een beproefde en ware favoriet), groenten, noten en zaden, en magere eiwitbronnen zoals vis, schelpdieren en wit vlees. Als een opgeblazen gevoel is een chronische aandoening voor u, zou je hebben Irritable Bowel Syndrome (IBS) en moet een arts te zien.

Cardio voordat Crunches

Crunches niet vet te verbranden - cardiovasculaire training doet. En je kunt de toon spieren alles wat je wilt, maar als er een laagje vet bedekt hen, vooral over je buikspieren, dan zal niemand ze te zien. U moet deelnemen aan een full-body workout zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, of zelfs wandelen in een vlot tempo. Sporten zoals basketbal en tennis ook tellen als cardiovasculaire. Voor de afwisseling, neem een ​​klasse in het spinnen, kickboksen, martial arts of wat uw hartslag omhoog te krijgen. Zodra je het verbranden van calorieën, zal dan spier die je beeldhouwen je harde werk en definitie tonen.

Geduld en Lifestyle Examination

Als u last heeft van chronische stress, kan dit leiden tot gewichtstoename. Als je minder slaapt, je de neiging om meer te eten om te compenseren voor de energie, en vaak u bereiken voor zoete, gebakken of vet voedsel. Ook is onlangs spanning verbonden met buikvet name. Terwijl het onderzoeken manieren waarop om te gaan met stress, zoals het beoefenen van yoga, meditatie, of proberen te passen in meer tijd op snooze, moet je ook geduld hebben wanneer het proberen om gewicht en de toon van uw buik te verliezen. Snel gewichtsverlies is bijna altijd tijdelijk gewichtsverlies. Het nemen van het langzame en gestage heeft bewezen niet alleen gezonder, maar ook duurzame resultaten.