Dieet te hoog cholesterolgehalte controle

Volgens het National Cholesterol Education Program, een hoog cholesterolgehalte is de belangrijkste oorzaak van hart-en vaatziekten, die het hoogste sterftecijfer voor mannen en vrouwen in de Verenigde Staten veroorzaakt. Hoog cholesterol wordt gekenmerkt door verhoogde niveaus van LDL-cholesterol, waardoor plaqueopeenhoping in slagaders van het lichaam. Een van de beste manieren om cholesterol medicatie voorkomen en verlagen van uw cholesterolgehalte is een dieet met weinig verzadigde en geharde vetten. Ontdek wat u kunt doen om te eten voor je hart.

Het kiezen van de beste vetten te gebruiken

De National Institutes of Health stelt dat verzadigde vetten zijn een belangrijke oorzaak van een te hoog cholesterolgehalte. Dierlijke vetten zoals worst, spek, boter, room, melk en kaas moeten worden beperkt of allemaal samen vermeden. Zowel kokosolie en palmpitolie zijn andere vormen van verzadigde vetten. Gehydrogeneerde oliën werden uitgevonden om voedsel langer houdbaar te geven. Deze voedingsmiddelen bevatten transvetzuren die leiden LDL cholesterol te worden gedeponeerd in de slagaders. Meestal worden deze vetten in gefrituurd voedsel, chips, crackers, verwerkte voedingsmiddelen en gebak. Afschaffing van deze vetten uit je dieet. Kiezen uit "goede vetten", zoals meervoudig onverzadigde vetten en onverzadigde vetten. Voedingsmiddelen met deze vetten omvatten canola olie, pindaolie, olijfolie, avocado, sojaolie en saffloerolie. Vetten hebben meer dan tweemaal de hoeveelheid calorieën per gram dan eiwitten of koolhydraten. Ongeacht de gezonde vetten die u kiest, zorg ervoor dat je ze kunt gebruiken met mate tijdens het koken

Vette vis

De American Heart Association beveelt het eten van vette vis minstens twee keer per week. Vette vis zoals zalm, haring, makreel, witte tonijn en meer forel bevatten omega-3 vetzuren. Omega-3 moet worden verkregen via de voeding omdat het lichaam niet kan produceren deze meervoudig onverzadigde vetten. Verwerk vis in uw wekelijkse maaltijd plan. De vis is in staat om lagere LDL niveaus, verhogen HDL niveaus, hersenfunctie, hulp bij gewichtsverlies te verbeteren, profiteren mensen met diabetes en de kans op een beroerte te verminderen. De Universiteit van Maryland meldt dat door het eten van vette vis twee keer per week een individu is in staat om hun risico op een beroerte met 50 procent te verminderen.

LDL verlagen Foods

De Mayo Clinic beveelt het eten van oplosbare vezels, walnoten en amandelen en voedingsmiddelen met plantensterolen of stanolen. Oplosbare vezels heeft de mogelijkheid om de absorptie van cholesterol in de darmen. Zowel havermout en havermout zemelen zijn hoge bronnen van vezels. Top ontbijt havermout met fruit, en u zult beginnen uw ochtenden uit om een ​​goede start van cholesterolverlagende voedingsmiddelen. Walnoten en amandelen bronnen van meervoudig onverzadigde vetzuren. De Food and Drug Administration stelt dat eten handvol van deze noten kunnen een dag helpen bij het verminderen van uw risico op hoge cholesterol. Houd uw inname van deze voedingsmiddelen tot slechts een handvol, als je aan het afvallen bent. Noten bevatten veel calorieën dat gewichtsverlies kan belemmeren. Plantaardige sterolen of stanolen kan gevonden worden in verrijkt sinaasappelsap, margarine en yoghurt. Voedsel dat is verrijkt voedsel zal hun hoeveelheid plantensterolen op de verpakking aan te geven. Deze voedingsmiddelen bij regelmatig gegeten kan helpen bij het verlagen van uw LDL-cholesterol met 10 procent.