Dieet Supplementen voor Weight Loss

Dieet Supplementen voor Weight Loss

Er zijn veel dieet supplementen voor gewichtsverlies, en deze verschillende supplementen het lichaam beïnvloeden op verschillende manieren. Houd er rekening mee dat voor een optimale gewichtsverlies, supplementen moet worden gebruikt in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging regime.

Hoodia

Hoodia is een natuurlijke eetlust onderdrukken, dat op dezelfde manier werkt in glucose. Hoodia trucs de hersenen te laten denken dat je vol zijn, zelfs wanneer u niet bent.

Chitosan

Chitosan is een voedingsvezel afkomstig van schaaldieren. Chitosan moet worden gebruikt met een dieet en lichaamsbeweging. Chitosan vermindert vetopname, verlaagt het cholesterolgehalte en bevordert gewichtsverlies.

Groene thee-extract

Groene thee extract supplementen bevatten polyfenolen, die een sterke antioxidant die werkt om cholesterol en triglyceriden te helpen, en gewichtsverlies verbeteren.

Guarana

Guarana is de actieve component in cafeïne. Guarana werkt om stofwisseling te verhogen, onderdrukken de eetlust en verbeteren lichamelijke of geestelijke prestaties. Guarana kan de eetlust te onderdrukken, maar niet verhogen het calorieverbruik.

Chroom

Chroom helpt lagere bloedsuikerspiegel, vermindert lichaamsvet, controleert de honger, vermindert cholesterol en triglyceriden, en verhoogt de spiermassa. Pillen zijn in de vorm van chroom zouten en werken om te helpen het lichaam te absorberen chroom.