Dieet Salades voor ontbijt

De helft van de strijd in het gewichtsverlies wordt gewonnen of verloren gaan wanneer je het maken van uw voedsel keuzes. Het plaatsen van jezelf in situaties waar je waarschijnlijk om vals te spelen op uw dieet bent is zelf-sabotage, die u kunt voorkomen dat het bereiken van uw fitness doelen. Door ervoor te zorgen dat u over een ruim aanbod van gezond voedsel in uw huis, maar u kunt maken volgen van een dieet niet alleen eenvoudig maar leuk. Het voorbereiden van een snelle dieet salade voor het ontbijt de avond tevoren kan u helpen het huis te verlaten in de ochtend een stap dichter bij uw ideale lichaamsbouw.

Apple-en-spinaziesalade

Bereid jezelf een gezonde appel en spinazie salade om je dag goed te beginnen, het verstrekken van uw lichaam met veel vitaminen en voedingsstoffen om te zorgen dat je constant energieniveau de hele ochtend.

Om een ​​appel-en-spinazie salade te bereiden, vindt u sinaasappelsap, limoensap, honing, Dijon mosterd, een zak spinazie, 1 grote appel, 1 rode ui en blauwe kaas nodig. Combineer 2 el. sinaasappelsap met 2 el. limoensap, 2 theel. honing en 2 theelepels. Dijon mosterd in een kleine kom en roer ze tot ze volledig gemengd. Leeg de zak van spinazie in een kom. Kern de appel, het in stukken snijden zo dun mogelijk voor mengen met de spinazie. Slice en voeg de ui voor het gieten dressing over de appel en spinaziesalade gelijkmatig mengen met een saladevork zodat het verband consistent toegepast. Rasp de blauwe kaas en strooi het royaal over de bovenkant van de salade op de schotel met extra smaak te bieden. U kunt de salade in de koelkast te bewaren en genieten van een snelle kom of twee voordat hij in de ochtend.

Gegrilde Chicken Salad

Bereid een gegrilde kip salade om jezelf een gezonde, eiwit-verpakt start je 's ochtends te geven. Grill 2 4-oz. kipfilets in een beetje olijfolie tot ze goed gaar. Nadat ze klaar zijn, snijd de kip in dunne reepjes, ze te plaatsen aan de zijkant voor een moment. Legen van een zak of twee van verse sla in een kom, het toevoegen van in een kopje of twee van cherry tomaten en gesneden komkommers en een handvol of twee van spinazie. Meng de kipreepjes in uw salade en strooi balsamico dressing over de bovenkant van de kom en roer als je giet de dressing gelijkmatig te verdelen. Tot slot, hard-kook 3 of 4 eieren in een pan (leg de eieren in een pot met water, kook het water, zet het vuur laag en dek de pan gedurende 10 tot 15 minuten). Loslaten van de eierschalen als de eieren gaar zijn en snijd ze in plakjes, het plaatsen van de hardgekookt ei plakjes op de top van je salade als een gezonde garnering voor je 's ochtends ontbijt.