Dieet Menu voor een Kind

Dieet Menu voor een Kind

Dieet menu's voor een kind mag nooit overdreven worden beperkt en moet altijd gezonde opties uit de vijf groepen voedingsmiddelen. Kinderen moeten eten van een gezonde, evenwichtige voeding voor de groei en ontwikkeling te ondersteunen. Dagelijkse oefening moet altijd vergezeld gaan van een gezonde voeding voor kinderen om het algemene welzijn en het behoud van het gewicht van uw kind te bevorderen.

Gezonde voeding

Dieet menu's voor een kind moet draaien rond volkoren brood en granen, groenten en fruit, magere melk en zuivelproducten, en eiwitrijke vlees, noten en bonen. De eerste stap voor de ouders te nemen bij het maken van een dieet menu voor hun kind een dagelijks logboek van al hun kind eet en drankjes overdag voor minstens een week. Een dagelijkse eten en drinken log kunnen ouders zien wat de huidige dagelijkse voeding van hun kind uit en laat ze zien welke gebieden zij kunnen verbeteren om een ​​gezond dieet plan te maken.

Voor kinderen die te veel junk food en / of fastfood te eten, kunnen de ouders een dergelijke voedingsmiddelen met gezonde maaltijden thuis gemaakt van low-calorie voedsel te vervangen. Ouders kunnen high-calorie voedsel te vervangen, zoals hamburgers, kipnuggets en patat met gegrilde kip, gebakken frietjes en een verscheidenheid aan verse groente opties. Snacks zoals aardappel chips, snoep en ijs kan worden vervangen pretzels, fruit en bevroren yoghurt.

Ouders realiseren zich vaak niet dat veel van de dranken zoals frisdrank, fruit punch en sportdranken bevatten veel suiker, calorieën en natrium en kan veel lege calorieën toe te voegen aan het dieet van uw kind. Probeer het vervangen van calorierijke dranken met water, suikervrije dranken, vruchtensappen en magere melk. Bij de aanschaf van sap drinken, zorg ervoor dat ze 100 procent sap en niet een low-sap en veel suiker en / of high-fructose syrup combinatie.

Positieve Parent Reinforcement

Het is noodzakelijk dat de ouders nooit vertellen hun kinderen dat ze nodig hebben om een ​​dieet of dat ze op een dieet. Kinderen zijn zeer volatiel en alle negativiteit ten opzichte van voedsel kan leiden tot een mogelijke toekomstige voedsel problemen en eetstoornissen. In plaats van het vertellen van uw kind dat hij is op een dieet, gebruik van positieve versterking om hem te vertellen het hele gezin gaat beter, gezond eten beslissingen te nemen.

Ondersteunen van uw kind dieet menu met regelmatige lichaamsbeweging. Implementeren termijnen op televisie en video games, en moedig uw kind om deel te nemen aan activiteiten zoals buiten spelen, fietsen, het spelen van basketbal en / of zwemmen. Kinderen zullen ook calorieën verbranden door te helpen rond het huis met de dagelijkse klusjes, zoals het afsluiten van de prullenbak of stofzuigen van de vloeren. Probeer het maken van de tijd in de avond deel te nemen aan de activiteiten als een gezin, zoals voor wandelingen of een bezoek aan een lokaal park. Familie activiteit tijd zal de hele familie om samen te oefenen, het verhogen van de gezondheid en het versterken van familiebanden.