Die Medicare Plannen Heeft Artsen liever?

Die Medicare Plannen Heeft Artsen liever?

Medicare plannen, Medicare Part C of meer toepasselijke naam Medicare vervanging plannen, zijn verzekeringen worden aangeboden door particuliere verzekeraars die de plaats van de traditionele Medicare plan aangeboden door de federale overheid te nemen. Met de traditionele Medicare, een deel van de sociale uitkeringen ingehouden van de maandelijkse toewijzing betaalt voor de Medicare premie. Met Medicare vervanging plannen, de deelnemer betaalt een premie voor de particuliere verzekering plan voor haar dekking.

Bedrijven die Medicare Vervanging plannen bieden

De meest populaire Medicare plannen aangeboden door particuliere verzekeraars zijn door Humana en Anthem Blue Cross en Blue Shield. Andere, kleinere verzekeringsmaatschappijen bieden ook Medicare vervanging plannen, met inbegrip van de Piramide en Sterling opties. Verschillende kleinere particuliere verzekeringsmaatschappijen waren snel om Medicare vervanging plannen bieden, alleen om later te beslissen dat deze plannen waren niet rendabel en besloten om hun dekking te beëindigen. Sommige van deze plannen samengevoegd met grotere verzekeringsmaatschappijen, terwijl anderen gewoon lieten hun deelnemers op zoek naar een ander plan.

Dekking

Als het gaat om de dekking door particuliere Medicare vervanging plannen, artsen de voorkeur aan de grotere bedrijven, omdat deze bedrijven hebben een snellere betaling doorlooptijd dan de kleinere bedrijven. De meeste grotere bedrijven accepteren ook claims van elektronische indiening, het elimineren van de langdurige taak van het printpapier claims en mailen ze naar de bedrijven. Helaas zijn veel kleinere bedrijven die Medicare vervanging plannen moeten nog van de arts kantoor of facturering bedrijf om hun vorderingen op papier in te dienen.

Aanvaarding

Een andere reden waarom artsen de voorkeur aan grotere verzekeringsmaatschappijen is dat ze meestal al in het netwerk met deze bedrijven, zaken met hen te doen als commerciële verzekeraars. Vaak het papierwerk en de tijd die betrokken zijn bij het netwerk met kleinere verzekeringsmaatschappijen te krijgen is gewoon de moeite als slechts een handvol van de patiënten worden beïnvloed niet de moeite waard. Als u geïnteresseerd bent in een Medicare vervangingsplan zijn, zorg ervoor dat uw arts en plaatselijke ziekenhuis of kliniek zal deze verzekering als dekking accepteren.

Vergoedingen en Patient Betalingen

Over het algemeen, Medicare supplement plannen meestal vergoedt de arts op of iets boven de reguliere Medicare tarieven. Dit, in combinatie met de snelle doorlooptijd van particuliere verzekeringsmaatschappijen, maakt veel van deze Medicare vervangende plannen heel wenselijk om artsen. Deze plannen vereisen doorgaans een co-pay bedrag voor de patiënt te betalen aan elk kantoor bezoek. Als u overweegt een van deze plannen, rekening te houden met het bedrag dat u zal moeten betalen in co-betalingen ten opzichte van de traditionele 20 procent coinsurance bedrag dat je moet betalen met een traditionele Medicare plan. U moet ook het bedrag van de maandelijkse premie voor Medicare supplement plannen ten opzichte van de hoeveelheid van de sociale zekerheid af te wegen ingehouden om te betalen voor een traditionele Medicare premie.

Voorafgaande goedkeuring voor het testen

In dit aspect, de meeste artsen de voorkeur aan traditionele Medicare dan Medicare supplement plannen. Traditionele Medicare niet voorafgaande goedkeuring voor de meeste ambulante procedures vereisen, zodat het personeel bespaart tijd door niet te hoeven pre-certificeren testen de artsen bestelling. Private Medicare vervanging plannen echter vaak vereist artsen vooraf certificeren alle poliklinische testen, waardoor het soms moeilijk is noodzakelijk tests gepland voor hun patiënten krijgen.