Diaper Rash in een Baby Girl

Diaper Rash in een Baby Girl

Een luieruitslag is een irritatie van de huid die is gevonden in een baby luier gebied. Er zijn vele symptomen evenals behandeling opties om te proberen als je baby meisje presenteert met een luieruitslag.

Symptomen

Er zijn verschillende symptomen die kunnen worden weergegeven als je baby meisje heeft een luieruitslag. Deze symptomen zijn onder andere een heldere rode huiduitslag die lijkt groter dan de tijd krijgen, schilferige plekken op de huid van de schaamlippen en de vagina, puistjes of pus gevulde zweren, of krassen van het genitale gebied bij oudere kinderen. Omdat luier uitslag meestal niet verspreid buiten het gebied dat door de luier, als er een uitslag verschijnt om elders te verspreiden, contact op met uw kinderarts.

Behandeling

De beste behandeling voor een luieruitslag is om het gebied schoon en droog te houden. Indien mogelijk, de beste behandeling is om haar te laten luiergebied luchten. Dit omvat het verwijderen van de luier en waarbij het kind zonder gaan voor een periode van tijd. U kunt de baby lag op een handdoek en proberen om haar te houden als dat voor zo lang mogelijk, maar dit is bijna onmogelijk als je kind is mobiel.

Diaper Changes

Zich te onthouden van het gebruik van geparfumeerde doekjes en voorwerpen, zoals maïszetmeel en talk tijdens luier veranderingen. Verander de luier vaak, en zet het op los. Er zijn ook veel luier crèmes die goed werken om de huid te beschermen onder de luier tegen vocht, waarvan de uitslag nog erger kan maken.

Oorzaken

Luier uitslag wordt niet altijd veroorzaakt door de acties van een ouder. Luieruitslag zijn zeer vaak voor bij baby's tussen 4 maanden en 15 maanden oud. Ze kunnen worden veroorzaakt door zuren in de ontlasting diarree; het eten van zure voedingsmiddelen zoals citrusvruchten; en reacties op bepaalde zepen, doekjes of reinigingsmiddelen. Luier uitslag kan ook worden gevonden bij kinderen die behandeld worden met een antibioticum of die borstvoeding geven, uit een moeder die is het nemen van een antibioticum.

Andere oorzaken die te voorkomen zijn onder andere luiers die te strak en wrijf de huid, en niet houden van het gebied schoon en droog.

Wanneer moet u een arts waarschuwen

Als luieruitslag niet weg binnen twee tot drie dagen verder gaat kan een bezoek aan de arts noodzakelijk. Uw kinderarts kan bepalen of het inderdaad een luieruitslag en een actueel zalf die helpen, of indien de luieruitslag wordt verward met een schimmelinfectie, die ook vaak voorschrijven. In dit geval zal een recept crème voor schimmelinfecties worden voorgeschreven. Als uw kind begint te koorts rum of als de uitslag verandert in pus gevulde puistjes of blaren, moet je ook contact opnemen met uw kinderarts.