Diagnosticeren en behandelen van luchtwegklachten

Diagnosticeren en behandelen van luchtwegklachten

Luchtweginfecties

Meer mensen zien hun artsen voor luchtweginfecties dan elke andere ziekte (zie bronnen). Een infectie kan overal toeslaan in de luchtwegen, die begint bij de neus en loopt naar de lucht zakken (alveoli) in de longen, waar zuurstof en kooldioxide worden uitgewisseld. Infecties in de bovenste luchtwegen in de neus, keel, sinussen en luchtpijp, terwijl de onderste luchtwegen beïnvloedt het onderste gedeelte van de trachea waaronder de bronchiën en longen. Voorbeelden van lagere luchtweginfecties onder meer longontsteking, bronchitis en bronchiolitis.

Symptomen van Upper Repsiratory Tract Infecties

Meestal tekenen van luchtweginfecties zijn duidelijk, zoals de symptomen van verkoudheid en hoesten. Veel voorkomende symptomen van infectie kunnen zijn hoesten, verstopte neus, loopneus, keelpijn en koorts met gezicht druk en niezen. Andere symptomen kunnen variëren van pijn en oordruk een middenoorontsteking en roodheid ogen, veroorzaakt door virale conjunctitivitis, vaak gekoppeld aan de bovenste luchtwegen.

De diagnose van de onderste luchtwegen

Symptomen voor lagere luchtweginfecties zijn moeilijker te detecteren. Toch kan een arts een stethoscoop om bepaalde borst ademhalingspatronen horen voor een diagnose. Als er geen respons op de behandeling of symptomen blijven, zijn meestal de borst X-stralen of bloedonderzoek gedaan. Ook het analyseren van opgehoest slijm toont bacteriën infecties veroorzaken.

Het nadeel van antibiotica

In het verleden zijn veel luchtwegen behandeld met antibiotica en antivirale middelen, afhankelijk van de oorzaak van de infectie. Artsen, zoals Keith Sehnert en Lendon Smith, onder anderen, geloven antibiotica ondoeltreffend zijn. In hun boek "Beyond Antibiotica," Sehnert en Smith beweren dat het nemen van antibiotica daadwerkelijk kan verergeren een respiratoire aandoening en verlengen herstel. Echter, als je hebt gebruikt een aantal alternatieve behandelingen, maar zijn erger na een paar dagen, dan is meestal de artsen zal gebruik maken van antibiotica voor de behandeling. Als longmucus is geel, dat is een andere reden om te behandelen met antibiotica.

Homeopathische geneesmiddelen en kruiden

Homeopathische geneesmiddelen worden gebruikt om het lichaam de eigen natuurlijke afweer in het bestrijden van de infectie stimuleren. Bijvoorbeeld, Oscillococcinum is een homeopathisch middel voor griep-achtige symptomen. De eiwitsupplement, Pro Boost, gemaakt van celkweken van de thymus die het hormoon thymulin produceert, is een natuurlijk hormoon gemaakt, vooral in arrestatie infectie bij ouderen. Het nemen van olijfblad extract is ook nuttig. Zuigen zink zuigtabletten is een ander alternatief voor antibiotica.

Neusspoelingen, luchtbevochtigers en Vaporisator

Neusspoelingen zijn uitstekend geschikt voor nasale infecties. Meng ongeveer 1/4 theelepel noniodized zout in een kopje lauw water, snuif de oplossing in ieder neusgat en dan blaas je neus zachtjes. U kunt een Netti Pot ook gebruiken om de oplossing te gieten in je neusgaten, waardoor de procedure eenvoudiger maakt. Reinigen neusholte minstens tweemaal per dag tot er verbetering. Luchtbevochtigers en vaporizers zijn ook effectief. Aan de andere kant, maar het runnen van een warme douche en dan het inademen van de stoom helpt duidelijk congestie.