Diabetische Emergency Symptomen

Diabetes of een hoge bloedsuikerspiegel, is uitgegroeid tot een van de toonaangevende gezondheidsproblemen in de Verenigde Staten. De kans is groot dat je al iemand die een vorm van diabetes weten of dat je onverwachts iemand met een diabetische nood kunnen tegenkomen. Hier zijn de symptomen die je moet herkennen, evenals een aantal feiten over diabetes, zodat u snel en correct kunnen reageren in een diabetisch noodsituatie.

Type 1 Diabetes

Type-1 diabetes wordt ook wel juveniele diabetes. Dit wordt meestal vroeg in het leven gediagnosticeerd en betekent dat de alvleesklier genoeg insuline, een hormoon dat evenwicht glucose of bloedsuiker, levels helpt niet produceren. Personen met type-1 diabetes moeten nemen aan insuline voor de rest van hun leven.

Type-2 diabetes

Type-2-diabetes of ouderdomsdiabetes, is niet insuline afhankelijk. Het ontwikkelt latere leeftijd en is de meest voorkomende soort diagnose. De alvleesklier is niet verwerkt de insuline goed of heeft een weerstand opgebouwd aan. Hierdoor glucose te bouwen in het bloed.
Als je in een diabetische nood, het is goed om te weten welk type de diabetische heeft. Als ze niet reageren op je, kunnen zij een dringende medische armband met vermelding van hun aandoening.

Symptomen van hyperglycemie

Hyperglycemie is een hoge bloedsuikerspiegel. Als een diabetische vertoont deze symptomen heeft, moet hij professionele zorg zo snel mogelijk te ontvangen: extreme dorst; vaak plassen; braken of misselijkheid; buik pijn; snelle, zwakke pols; diepe, snelle ademhaling; fruitig, zoet ruikende adem; verlies van bewustzijn.

Symptomen van hypoglykemie

Hypoglycemie is een lage bloedsuikerspiegel. Als suiker niveaus een diabetische's vallen, kan ze vertonen deze symptomen: zwakte of trillen (ook wel "de shakes"); overvloedig zweten; ondiepe adem; duizeligheid of dubbel zien; verwarring of plotselinge slaperigheid; bleke huid; plotselinge hoofdpijn; convulsies of een plotseling verlies van bewustzijn.

Emergency Behandeling van hypoglycemie

Als de diabetes bij bewustzijn is, het eerste ding om te doen is de bloedsuikerspiegel te verhogen. Laat hem gaan zitten, en als glucose tabletten zijn verkrijgbaar, beheren 3 of 4 met water. Zo niet, substituut met een van deze keuzes: 1/2 kopje vruchtensap; 1/2 cup niet-light frisdrank; 1 kopje melk; tbsp.sugar of honing; 4 tot 5 stuks van hard candy; of een stuk fruit. Hierna zou de diabetische ontspannen en check zijn bloedsuikerspiegel te zien of ze op zijn minst boven 70. Als de diabetische geen tekenen van verbetering laten zien, zoek professionele hulp.