Diabetische Aanvallen bij kinderen

Diabetische aanvallen bij kinderen optreden wanneer bloedsuikerspiegel van het kind zijn of te hoog of te laag is, of als gevolg van andere metabole stoornissen ten gevolge van ongecontroleerde diabetes.

Functie

Hyperglycemie, of een hoge bloedsuikerspiegel, komt voor bij kinderen met diabetes omdat insuline (het hormoon dat suiker metabolisme regelt) is defect of afwezig. De hoge glucose niveau disfunctie in de hersencellen te creëren, die een aanval.

Effecten

Hypoglycemie, of een lage bloedsuikerspiegel, kan ook leiden tot epileptische aanvallen. Dit resulteert als een kind kost te veel glucose controlerende medicijnen, zoals insuline, of als hij slaat maaltijden tijdens de behandeling van diabetes.

Soorten

Andere verstoringen van de elektrolytenbalans kunnen aanvallen bij kinderen met diabetes veroorzaken. Hoog of laag natriumgehalte in het bloed kan leiden tot epileptische aanvallen als het niveau te agressief worden gecorrigeerd door zorgverleners. Kinderen in diabetische ketoacidose, een proces waarin het lichaam begint breken spier in afwezigheid van insuline nodig om glucose te gebruiken, kunnen met epileptische presenteren door de ketonen (bijproducten van spierafbraak) in de bloedbaan.

Identificatie

Bloedsuikerspiegel kan worden gemeten met een accu-controle. Deze machines hebben een druppel bij de hoeveelheid suiker in het lichaam bepalen. het is belangrijk om dit te meten wanneer een kind is het hebben van een diabetische beslag om de juiste behandeling in te stellen.

Preventie / Solution

Wanneer een kind met een diabetische aanval, is het belangrijk vast te stellen of het kind luchtwegen, als zij ademt en als ze een puls. Nadat dit is vastgesteld, kan het beslag worden gestopt met een anti-epilepticum, zoals lorazepam. Gepaste correctie van bloedglucose is belangrijk om een ​​herhaling van de inbeslagname te voorkomen.