Diabetes Diet Snacks

Mensen met diabetes moeten zichzelf niet te veel op snacks genieten. Echter, soms snacken is noodzakelijk voor het houden van uw bloedsuiker omhoog tussen de maaltijden. De truc is om snack slim. Sommige diabetes-vriendelijke snacks kunt uw zoete en zoute smaak wat wils, zonder in gevaar te brengen uw bloedsuikerspiegel of gewichtsbeheersing.

Maak Vruchten Meer Interessante

Laad je winkelwagentje met bessen, appels, meloenen en sinaasappels. Deze vruchten zijn niet alleen rijk aan vitaminen maar ook beladen met oplosbare vezels, die helpt vertragen de absorptie van glucose in de bloedbaan. En ondanks hun zoetheid, ze eigenlijk niet veel suiker bevatten. Als je niet wilt eten ze gewoon en saai, verzinnen een heerlijke fruit snack van je eigen. Bijvoorbeeld, hak ze op en leg ze in een kopje magere yoghurt. Of u kunt uw eigen fruit salsa te maken door ze te mengen met rode ui, paprika, jalapeno peper en wat limoensap.

Bars en Sticks

Low-fat mueslirepen en mozzarella sticks zijn ook diabetes-vriendelijk. Een oz. vetarme mozzarella sticks bevat slechts 70 calorieën en minder dan 1 gram koolhydraten. Daarom zijn ze een vrij goede snack keuze voor diabetici. Zorg ervoor dat je jezelf niet verwennen met te veel stokken tegelijk. Mueslirepen zijn ook matig in koolhydraten en heel honger-inperken. Probeer te zoeken naar een merk dat ten minste 5 g vezels en niet meer dan 150 calorieën per reep bevat.

Noten

Noten bevatten veel eiwitten en gezonde mono-onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte en het risico op hart-en vaatziekten kan helpen. Hoewel ze zijn vrij hoog in calorieën, meestal niet zien we mensen met overgewicht door het eten van te veel noten geworden. Maar om veilig te zijn, beperk uw inname tot ongeveer een handvol noten per dag. Amandelen in het bijzonder zijn niet al te hoog in calorieën en geladen met vitamine E die kan helpen bij het voorkomen van diabetes complicaties, zoals nierschade, oogproblemen en neuropathie. Daarnaast proberen om noten te kopen zonder toegevoegde zout om natrium te voorkomen. Hoge bloeddruk is een van de meest voorkomende diabetes gerelateerde gezondheidsproblemen. Een zoutarm dieet is de sleutel tot een goede controle van de bloeddruk.

Gebakken vs. Fried Chips

Zeg vaarwel tegen die vette gefrituurde chips, en kiezen voor de gebakken verscheidenheid plaats. Een portie van reguliere chips bevat ongeveer 150 calorieën en 10 g vet, terwijl dezelfde portie gebakken chips heeft slechts 110 calorieën en 1,5 gram vet. Houd in gedachten dat alleen maar omdat ze weinig vet betekent niet dat je kunt jezelf toestaat om meer te eten. Eet niet meer dan het bedrag dat u zou eten als ze werden gebakken.