DHSS Beschrijving van Nursing Home Activiteiten

DHSS Beschrijving van Nursing Home Activiteiten

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (DHHS) geeft officiële informatie over verpleeghuizen, inclusief checklists en advies boekjes over hoe het verpleeghuis die het best aan uw behoeften te kiezen. Deze informatie bevat beschrijvingen van activiteiten voor de bewoners van verpleeghuizen, die van vitaal belang worden geacht aan het verstrekken van patiënten met een hoge kwaliteit van leven voor de duur van hun verblijf. Om de juiste verpleeghuis kiezen voor u of uw geliefde, is het belangrijk dat u de normen die Medicare-goedgekeurde verpleeghuizen zullen naar verwachting te voldoen begrijpen.

Outdoor Recreation Areas

Volgens de DHHS Nursing Home Checklist, moet goed verpleeghuizen bieden schone, veilige en toegankelijke openlucht recreatie gebieden voor de bewoners. Daarnaast dient het personeel altijd beschikbaar om mobiliteit uitgedaagd bewoners helpen als ze hulp nodig hebben krijgen van buiten, genietend van de gronden of het terugkeren binnen zijn.

Vrijwilliger Presence

Het ministerie van Volksgezondheid en Human Services gelooft ook dat actieve vrijwilliger programma's zijn een essentieel onderdeel van de kwaliteit op lange termijn de gezondheidszorg voor ouderen. U moet controleren om ervoor te zorgen dat elk verpleeghuis u overweegt een vrijwilligersprogramma in de plaats, vragen hoe vaak vrijwilligers bezoeken het verpleeghuis, en erachter te komen welke soorten activiteiten zijn opgenomen als onderdeel van vrijwilligersprogramma's.

Activiteit Variety

Op hun checklist, de DHHS beveelt ook aan dat je leert over de verscheidenheid van gestructureerde activiteiten die door het verpleeghuis. Een smalle scala aan activiteiten is meer waarschijnlijk leiden tot verveling en verlies van moreel, terwijl een vollediger aanbod van activiteiten helpt bewoners blijven vermaakt en vullen hun dagen met plezierige bezigheden.