Detox Foot Urter Information

Oprindelsen af ​​mund detox er rodfæstet i asiatisk medicin. Iblødsætning fødderne i varme, urt-infused vand er en gammel praksis, der opfrisker krop og ånd. I moderne tider er klæbepuder indeholdende forskellige urter og mineraler anvendes til at opnå lignende virkninger.

Funktion

Foot rensningsprocesser stimulere cirkulation og svedtendens i fødderne. Ifølge producenterne såsom Jadience, mund afgiftning re-balancer chi, fjerner giftstoffer fra blod og lymfe og fremmer sundhed og velvære.

Metoder

To store metoder anvendes i mund afgiftning. Fødderne kan lægges i blød i et fodbad, der indeholder vand, mineraler og forskellige urter i 20 til 30 minutter, eller selvklæbende puder indeholdende urter og mineraler kan anvendes på fodsålerne for otte til 10 timer.

Urter

En række urter der bruges, herunder mælk tidsel, grapefrugt, grøn te, dokudami (Houttuynia cordata) og mispel blad (Eriobotrya japonica). Andre plantebaserede materialer anvendes i detox puder såsom træ eddike, ingefær og jord chili peppers.

Krav

Udtalelser til fordel for mund afgiftning på Ion Chi websted omfatter påstande om øget energi, mere afslappende søvn og forbedret mental udsigter. Brugere af Ion Chi patches og Ionic Detox fodbad rapportere en reduktion af smerte, men initiativtagerne er omhyggelig med at påpege, at de anvendes i mund afgiftning materialer, der ikke er godkendt af FDA.

Fidus eller Cure?

Indtil videre er der ikke meget dokumentation for producenternes terapeutiske krav. Stephen Lavere, Ph.D. analyserede den proces, der anvendes i de ioniske fodbad og viste, at de toksiner "udvundet" genereres af elektroder, der anvendes i fodbadet selv.