Detox Foot Pads och psoriasis

Avgifttrampdynorna är populära i Asien för att lindra smärta och svullnad. Tillämpa dem på psoriasis kan hjälpa till att lugna och läka huden, men andra har klagat på att limmet irriterar villkoret. Dynorna fungerar som poultices, tillämpar en aktiv ingrediens till huden. Tillämpa kataplasmer har använts traditionellt i många länder för att läka sjukdomar.

Fakta

Psoriasis är en komplex sjukdom som inte är smittsam. Snarare är det en immunsystemet, som av okänd anledning gör att kroppen skapar för många hudceller, faktiskt skapa hudceller i dagar som normalt skulle produceras under en period av veckor. Tillämpa naturläkemedel kataplasmer att lugna psoriasis är en alternativ metod för behandling av psoriasis.

Historia

Tanken bakom moderna trampdynorna kommer från traditionell japansk medicin. Använda kataplasmer att dra ut gifter användes ofta från det femtonde århundradet på. Efter Meiji eran, från omkring 1912 på, har en förnyelse i intresset för japansk traditionell medicin inneburit att allt fler produkter och tjänster erbjuds som är baserade i traditionella japanska metoder.

Fördelar

Tillämpa ett grötomslag på huden kan ha helande fördelar. Dessa kuddar kan användas överallt där det finns ett problem, så tillämpa dem på en lapp av psoriasis kan hjälpa. Kroppen kommer att absorbera de aktiva ingredienserna i ett grötomslag och detta kan leda till en minskning av symtom. Chaparral, maskros och gul docka är örter som traditionellt används i healing psoriasis. Om dynan innehåller dessa ingredienser, kan det vara fördelaktigt för psoriasis.

Missuppfattningar

En aspekt av dessa kuddar är att de anses vara avgiftande. Detta är ett påstående som enligt kritiserats av flera nyhetsrapporter. Wellspring, National Public Radio och 20/20 har alla gjort informella studier för att visa att inga gifter hittades på dynorna efter användning, och de har också visat att genom att tillämpa eventuell fukt kan dynorna, kuddarna ändrar färg och börjar lukta illa . Rapporten från 20/20 bad också om ett svar från Avon och Kinoki, två tillverkare av dessa kuddar, men inte fått något svar. En annan rapport från WPIX i Pittsburgh hade liknande resultat.

Överväganden

Det finns mycket felaktig information som cirkulerar om detox mul kuddar. En hemsida som säljer Kenrico trampdynorna innehåller felaktig information, som tyder på att dynorna började i Marunouchi eran. Den Tokyo är faktiskt en fysisk plats, centrala Tokyo, och inte en era. Slutligen använder poultices för att lugna psoriasis har stöd från traditionell medicin, men med hjälp av dessa trampdynorna kan irritera huden och får inte innehålla de korrekta örter som lugnar psoriasis.