Detecteren Cerebral Palsy in Babies

Cerebrale parese omvat een groep motor, niet besmettelijke aandoeningen die leiden tot lichamelijke beperking wat betreft fysieke ontwikkeling. De ziekte treft de hersenen en leidt tot de aandoening van fysieke beweging. Cerebrale parese omvat vele tekenen en symptomen, waarvan er veel duidelijk tijdens baby-en peuter jaren van een kind. De meeste borden zijn gemakkelijk te detecteren voordat een kind 18 maanden oud is, hoewel sommige verschijnselen - zoals vertraging bij het lopen - dichter bij 2 jaar.

Vertraagde Milestones

Een mogelijke indicator van hersenverlamming bij baby's is een vertraging in de motorische ontwikkeling mijlpalen van een kind. Bijvoorbeeld, baby's hebben de neiging op hun buik te liggen en houden hun hoofden rond 3 maanden oud en kan dingen in hun mond te stoppen rond de 5 tot 6 maanden. Ook baby's hebben de neiging om te beginnen met het herhalen van eenvoudige woorden ongeveer 7 tot 8 maanden, en wandelen rond 2 jaar. Wanneer een kind vertraagd in een van deze gebieden kan het gevolg van cerebrale parese zijn. Raadpleeg een arts altijd na vaststelling vertraagd mijlpalen, omdat deze resulteren uit een aantal andere redenen.

Houding en Muscle Vraagstukken

Als een kind 8 maanden oud heeft bereikt en is nog steeds niet in staat om hun hoofd rechtop en stabiel te houden, kan dit een potentieel gevolg van cerebrale parese zijn. Als een baby spiertonus lijkt stijf of slap, een dokter raadplegen. Slappe, of "floppy", spierspanning is duidelijk of de baby voortdurend verschijnt ontspannen of moe. Verhoogde spierspanning zal maken van de baby verschijnen stijf. De stijve en "floppy" muscle tonen worden vaak aangehaald als symptomen van cerebrale parese bij kinderen.

Anderen Borden

Wanneer een kind vertoont voorkeur naar één helft van het lichaam is dit een potentieel gevolg van hersenverlamming. Hersenverlamming beïnvloedt spiercoördinatie en vaak tijden resultaat is verlies van controle in sommige (maar niet alle) van het lichaam, zoals blijkt uit een baby of kind controle te verliezen over een select deel van het lichaam.

Diagnosticeren van Cerebral Palsy

De diagnose van cerebrale parese is geen sinecure, want het deelt symptomen met vele andere aandoeningen. Daarom moeten artsen een aantal tests uitgevoerd om uit te sluiten andere kwesties. Artsen, in een poging om hersenverlamming, testen diagnosticeren voor motorische vaardigheden, en lopen ook bloedonderzoek, genetische tests, visie en gehoor testen en metabole testen.