Dermabond Onderhoudsinstructies

Dermabond is een veel gebruikte alternatief voor steken. De film vermindert littekens, risico op infectie en bevordert een snellere genezing keer. Dermabond is een vloeibare huidlijm die open wonden of incisieplaatsen elkaar houdt door zich te houden huid randen samen. Verkeerd de zorg voor de Dermabond film verhoogt het risico op verergering van littekens, het bevorderen van de infectie en het verlengen van helende tijden. De film zal op natuurlijke wijze af te vallen als de wond of incisie geneest.

Zwachtelen

Vervang alle bandages dat de Dermabond film met verse pleisters op een dagelijkse basis te dekken. Sta niet toe dat het verband dat de film te dekken om nat te worden. Sta niet toe dat de medische tape in contact komen met enig deel van de film te komen. Bij het verwijderen van medische tape die vastzit aan Dermabond, zal het de film volledig uit te trekken en trek het los. Als een bandage nat wordt, verwijdert u deze en vervang het verband zo snel mogelijk. Altijd verwijder voorzichtig tape te voorkomen trekken de huid en om de film te verstoren. Niet baden gedurende de eerste 24 uur na het aanbrengen van Dermabond. Het baden is toegestaan ​​na 24 uur zijn verstreken. Laat het gebied droog met een handdoek niet wrijven; dep het gebied. In sommige gevallen kan het verband tijdelijk beschermd met tape plastic over het verband.

Beschermen

Gebruik geen body olie, lotions of make-up niet van toepassing op het gebied rond de Dermabond of op de film. Deze producten zullen voortijdig los de Dermabond film. Medicinale zalven en medicinale vloeistoffen afbreuk doen aan de integriteit van de film en zorgen dat het te vroeg los of schil. Vermijd blootstelling aan zonlicht, sauna, zonnebanken en elke fysieke inspanning die leidt tot overmatig zweten. Ga niet zwemmen of gebruik maken van een bubbelbad, totdat de Dermabond nature is afgevallen. Chloor lost de Dermabond film.

Waarschuwingen

Niet schillen of te halen bij de Dermabond film. Niet krabben of wrijven het toepassingsgebied. De film zal krullen aan de randen en schil als het eraf valt natuurlijk, maar probeer niet om het proces te versnellen door te trekken aan de randen. Voorkomen dat het curling randen van het vangen op kleding of oppervlakken. Trimmen gekrulde randen voorzichtig weg met een klein schaartje. Neem contact op met de arts als de wond of incisie toont tekenen van de heropening. Raadpleeg een arts wanneer de film wordt getrokken uit of losgetrokken. Waarschuw de arts over een drainage, koorts of toename van pijn. Zwelling en roodheid van de medische procedures is vaak voor, maar geleidelijk af. Een toename van roodheid en zwelling signalen de besmetting of een allergische reactie op de Dermabond film en arts noodzakelijk is.