Depressieve stoornis Behandelingen

Depressieve stoornis Behandelingen

Een ernstige categorie van depressie, ernstige depressie is een ernstige ziekte die 15 miljoen Amerikaanse volwassenen treft, volgens de National Alliance on Mental Illness. De symptomen zijn intenser dan depressie en heeft veel invloed op de chemie van de hersenen, waar een individu meer in staat is het functioneren op een normaal niveau. Dit kan onder meer veranderde gedachten, gevoelens, gedrag, stemming en algemene gezondheid.

Algemeen het gevolg van een traumatische gebeurtenis, kan depressie leiden tot meer ernstige symptomen die zelfs kunnen leiden tot zelfmoord, indien onbehandeld. Er zijn momenteel verschillende behandeling opties beschikbaar, zoals medicatie, cognitieve gedragstherapie en elektrische schok behandelingen, bieden patiënten hoop en verlichting van de ziekte. Afhankelijk van de ernst van de ziekte, kan een combinatie van behandelingen gebruikt en bepaald op basis van het specifieke profiel en behoeften van een patiënt.

Antidepressieve medicatie

Antidepressieve medicatie, beschikbaar door een recept, is een van de meest voorkomende vormen van de geneeskunde gebruikt voor de behandeling van ernstige depressies. Enkele veel voorkomende antidepressiva zijn: selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's), atypische antidepressiva, tricyclische antidepressiva (TCA) en monoamine oxidase remmers (MAO-remmers). Deze medicijnen werken door het verhogen neurotransmitters in de hersenen, die toeneemt "feel good" receptoren, zoals serotonine, dopamine en norepinefrine. Dit kan signaleren neurotransmissie, die verbetert en verbetert de stemming. Bovendien kan deze verbetering van de slaap, eetlust en niveaus van energie.

In het algemeen worden voorgeschreven antidepressiva bij een lage dosis kan worden verhoogd of gewijzigd zoals bepaald door de tolerantie en reactie van de patiënt. Typisch, mensen die goed reageren op medicatie oude tijden de gunstigste resultaten antidepressiva.

Psychotherapie --- cognitieve gedragstherapie

Psychotherapie is effectief bij de behandeling van depressie, die in het algemeen wordt gebruikt als een combinatiebehandeling met antidepressiva. Een soort van psychotherapie omvat cognitieve gedragstherapie (CGT). Deze behandeling werkt door het helpen van patiënten veranderen hun gemoedstoestand, negatieve gedachten en een laag gevoel van eigenwaarde, in wezen de oorzaken van ernstige depressie. Door het identificeren van de oorzaken van een patiënt kan beter omgaan en begrijpen van de ziekte. Het gaat om het werken met een cognitief therapeut, die patiënten leert te ontwikkelen coping vaardigheden in het beheer van stress, angst en negatieve situaties waar ze beter door middel van een positief perspectief kan voelen. Ze werken ook om de stemming te verhogen door het versterken van de patiënten om deel te nemen in nieuwe en spannende ervaringen, waar ze een gevoel van vervulling kan bereiken.

Psychotherapie --- Interpersoonlijke therapie

Een andere vorm van psychotherapie is interpersoonlijke therapie (IPT). Deze behandeling is gericht op het verbeteren moeilijk relaties persoonlijke leven van een patiënt, die de oorzaak van de depressie. Patiënten werken met een therapeut om te leren hoe je mensen te vergeven en verder te gaan zonder het herbergen van schuld of boosheid. Deze behandeling versterkt hen ook om de verantwoordelijkheid voor hun leven te nemen zoals ze vaardigheden om te gaan en het opbouwen van een nieuw leven in de richting van voltooiing, succes en plezier te ontwikkelen.

Elektroconvulsietherapie

Elektroconvulsietherapie (ECT) is een behandeling gebruikt voor depressie, maar is omgeven controverse, vooral omdat sommige patiënten lijden geheugenverlies, die in sommige gevallen permanent zijn.

Meestal aangeduid als "shock behandeling" ECT werkt door er elektrische stromen op de schedel, die is ontworpen om elektriciteit te transporteren naar de hersenen en in wezen induceren een aanval door bilaterale of unilaterale wijze. Tijdens de bilaterale ECT, een elektrische stroom gaat de linker en rechter hersenhelft. In de eenzijdige methode worden elektrische stromen geplaatst over de linkerhersenhelft of de niet-dominante hersenhelft, over het algemeen gedaan om rechtshandige mensen. Door beide werkwijzen ECT verhoogt het niveau van neurotransmitters in de hersenen, zoals serotonine, dopamine en norepinefrine. Dit werkt vrijwel direct als het verbetert neurotransmissie en verheft stemming en symptomen van depressie met elke behandeling. Hoewel een methode is niet effectiever dan de andere, nadelige bijwerkingen zoals geheugenverlies vaak gecorreleerd met de bilaterale ECT methode.

Ziekenhuisopname

Ernstige depressie wordt ook behandeld met ziekenhuisopname. Deze vorm van behandeling waarbij een patiënt leeft in een ziekenhuis voor een vastgestelde tijdsduur bepaald door een arts. Over het algemeen worden de patiënten opgenomen in het ziekenhuis als ze niet kunnen zorgen voor zichzelf, geworden suïcidaal en niet reageren op medicatie, psychotherapie of een combinatie van de twee.