Depressie in hoge scholieren

Depressie in hoge scholieren

Depressie onder middelbare scholieren is een ernstig probleem. Depressie kan het vermogen van een tiener om normaal te functioneren thuis en op school beïnvloeden. Zelfmoord en drugsgebruik zijn ook geassocieerd met tiener depressie. Hoewel depressie bij middelbare scholieren is behandelbaar, maar ongeveer 20 procent van de depressieve tieners ooit hulp te ontvangen, volgens HelpGuide.org.

Diagnose

Volgens MedicineNet.com, er geen specifieke tests die kunnen worden uitgevoerd om depressie te detecteren. Een diagnose van depressie bij middelbare scholieren is waarschijnlijk worden gebaseerd op informatie afkomstig uit interviews en vragenlijsten beantwoord door de student. Een arts kan ook interviewen ouders en leerkrachten van de student. Een lichamelijk onderzoek kan helpen om uit te sluiten andere mogelijke oorzaak van depressieve symptomen.

Symptomen

Symptomen van depressie bij hoge scholieren kunnen bestaan ​​uit perioden van verdriet, woede en vijandigheid, veranderingen in eetlust en slaapgewoonten, vermoeidheid, verstrooidheid, verlies van motivatie en suïcidaal gedrag. Symptomen van depressie bij tieners kan anders zijn dan die van depressie bij volwassenen. Tieners kunnen boosheid meer geven dan verdriet, en ze kunnen sociaal terugtrekken uit alleen bepaalde mensen terwijl het contact met een selecte groep.

Gevolgen

Depressie kan een aantal gevolgen voor middelbare scholieren hebben. Depressie kan het moeilijk maken voor studenten om te presteren op het hoogste niveau. Sommige hoge scholieren kunnen drugsgebruik, weglopen van huis en het ontwikkelen van een laag zelfbeeld en / of een eetstoornis, volgens HelpGuide.org. Tieners met een depressie kunnen aangaan impulsieve handelingen en poging handelingen die voor zichzelf schadelijk, waaronder zelfmoord.

Antidepressiva

Antidepressieve medicatie kan helpen om de symptomen van een aantal gevallen van depressie te behandelen; evenwel antidepressiva niet ideaal voor tieners. Vanaf 2007, antidepressiva komen met een "black box" waarschuwing van de Amerikaanse Food and Drug Administration dat antidepressiva de zelfmoord risico dat mensen 18 tot 24 jaar oud kan toenemen. Tieners die een bipolaire stoornis of mensen die eerdere zelfmoordpogingen kan het grootste risico op het plegen van zelfmoord te hebben gemaakt als gevolg van antidepressiva.

Zelfmoord

Volgens de Suicide Prevention Resource Center (SPRC), ongeveer 1.200 tieners in de Verenigde Staten sterven door zelfmoord elk jaar, en ongeveer 72.000 tieners zijn in het ziekenhuis elk jaar als gevolg van zelfmoordpogingen. Scholieren met een depressie kan duidelijk worden in beslag genomen door de dood en zelfmoord, en elke verwijzing of bedreiging met betrekking tot zelfdoding moet serieus worden genomen, volgens HelpGuide.org.

Bipolaire stoornis

Bipolaire stoornis, ook wel bekend als manische depressie, is een chronische psychische aandoening die depressieve symptomen die worden afgewisseld met manische symptomen heeft. Volgens de American Academy of Child and Adolescent Psychiatry (AACAP), de diagnose van een bipolaire stoornis bij tieners is afhankelijk van "zorgvuldige observatie over een langere periode van tijd." Symptomen van manie onder tieners kunnen bestaan ​​opgeblazen gevoel van eigenwaarde, die uiterst spraakzaam, verhoogde hoeveelheden energie en weinig slapen. Mania kan ook leiden tot een tiener om merkbaar blij of agressief en boos zijn. Symptomen van een bipolaire stoornis kan worden beheerd door middel van stemming-stabiliserende medicijnen, atypische antipsychotica en psychotherapie.