Depressie & Chronische rugpijn

Mensen die last hebben van pijn op een dag-tot-dag basis vaak ook een depressie geconfronteerd. Chronische pijn kan angst en andere emotionele problemen. Degenen die te maken hebben met chronische rugpijn en depressie hebben een nog grotere last te behandelen. Ze zullen meestal nodig pijnbestrijding alsmede psychotherapie te gaan met de depressie.

Wat is chronische pijn?

Chronische pijn is pijn die duurt langere tijd. Chronische pijn kan worden veroorzaakt door een operatie die niet goed kon worden genezen, een langdurige ziekte of een blessure. Chemische veranderingen in je lichaam verhogen van uw gevoeligheid voor pijn en dit kan ertoe leiden dat u om pijn te voelen in andere delen van je lichaam. De pijn kan verergeren na verloop van tijd, wat problemen psychologisch kan creëren. Chronische pijn kan ook slaapgebrek, die aan de depressie.

Psychogene Pain

Chronische rugpijn is typisch zogenaamde psychogene pijn. Psychogene pijn is lichamelijke pijn die gepaard gaat met een psychologisch probleem, zoals depressie. Pijn geassocieerd met mentale stoornissen zoals depressie kan een verhoging van het pijnniveau veroorzaken of verlengen van de pijn. Chronische rugpijn combinatie met depressie prikkelbaarheid en een toename stemmingswisselingen veroorzaken.

Het behandelen van chronische rugpijn en depressie

Behandelingen voor chronische rugpijn en depressie kunnen beginnen met pijnbestrijding. Afhankelijk van het type verwonding of aandoening die de rugpijn, kan de behandeling variëren. Er kan fysiotherapie betrokken om u mobiel te houden. Bepaalde rugoefeningen gerechtvaardigd kan zijn om te helpen met stijfheid of gebrek aan beweging. Pijnstillers en ontstekingsremmers zijn ook behandelingen voor chronische rugpijn. Vele malen, kan slaapmiddelen noodzakelijk zijn. Voor veel, om de pijn onder controle, of beheersbaar is de eerste stap.

Meer behandelingen voor chronische rugpijn en depressie

Uw arts kan u het gevoel zou profiteren van de begeleiding om te gaan met uw chronische pijn als uw depressie. Het kan nodig zijn om op anti-depressiva. Er zijn ook andere vormen van behandeling, zoals biofeedback, hypnotherapie en acupunctuur. De actievere u de behandeling van de twee medische condities, hoe groter de kans van het vinden van een manier om beide regelen.

Overwegingen

Voor mensen die leven met constante pijn en de depressie die vaak gepaard gaat, kan het leven van een karwei dan een genot zijn. Er zijn praatgroepen voor mensen die te maken hebben met chronische pijn en depressie. Vele malen gewoon rond andere mensen die gaan door vergelijkbare situaties kan therapeutisch zijn. Weten dat je niet alleen bent kan angsten en zorgen te verlichten. Voordat u probeert om deze twee zeer ernstige medische aandoeningen op uw eigen te behandelen, is het altijd het beste om met uw arts te praten en zijn feedback over uw ideeën. Samenwerken met uw arts kan veel voordeliger dan te proberen om het alleen te doen.