Dental IV Sedatie Cursussen

Dental IV Sedatie Cursussen

Tandheelkundige patiënten die een extreme mate van nervositeit en angst ervaren zijn voornaamste kandidaten voor intraveneuze (IV) sedatie, dat wordt beheerd door de aderen voor snelle opname in de bloedbaan. Er zijn strikte procedures voor hoe de anesthesie toe te dienen, en tandartsen die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van IV sedatie moeten cursussen die de nodige opleiding aan de eisen van een algemene anesthesie die is afgegeven door de tandheelkundige raad van de staat waarin ze de praktijk te voldoen nemen.

Dental Organisatie voor sedatie

Sinds 1999 is de Dental Organisatie voor sedatie (DOCS) Onderwijs, gevestigd in Seattle, Washington, heeft aangeboden orale en IV sedatie cursussen in de VS en Canada. Faculteit behoren artsen en tandartsen die meer dan 6.000 sedatie gevallen heb uitgevoerd. DOCS Education biedt twee IV sedatie cursussen: "Inleiding tot IV," en "IV Sedatie Update". De "Inleiding tot IV" cursus is een tweedaagse training seminar met onderwerpen zoals de luchtweg instructie en praktijk, voorbereiding op noodsituaties en hoe je een IV lijn te starten. De "IV Sedatie Update" natuurlijk (ook over twee dagen), is voor tandartsen die meer informatie over IV sedatie of tandartsen die reeds hun vergunning willen. Onderwerpen zijn onder protocol verslag voor gemeenschappelijke IV medicatie, het beheren van de luchtwegen, noodprocedures en case studies. Beide cursussen worden aangeboden in Atlanta, Memphis en Washington DC, en zijn bedoeld om een ​​basiskennis van IV sedatie, in plaats van een volledige certificering programma.

Bewust Sedatie Consulting

Conscious Sedatie Consulting biedt IV tandheelkundige sedatie opleiding voor tandartsen in de VS De cursussen op verschillende locaties in het land worden verstrekt aan groepen van 3-6 tandartsen. Een minimum van 60 uur van de cursussen en de directe participatie nodig is, met inbegrip van 20 tot 30 klinische gevallen uitgevoerd onder observatie. Cursus onderwerpen omvatten luchtweg management, bijwerkingen, farmacologie en farmacokinetiek van sedativa en sedatie apparatuur. Sedatie Consulting is gecertificeerd door de American Dental Association Continuing Education Recognition Program als erkend leverancier in de tandheelkundige opleiding.

University of Southern California School of Dentistry

De University of Southern California (USC) School voor Tandheelkunde in Los Angeles heeft een tweedelige, zeven daagse cursus getiteld "Clinical Intraveneuze sedatie". Deze cursus leert de basis van IV sedatie aan tandartsen die nooit de techniek hebt gebruikt en voldoet aan de tandheelkundige eisen board voor het verwerven van een sedatie vergunning. Omdat dit een klinische cursus zullen de deelnemende tandartsen rechtstreeks communiceren met patiënten die een IV medicatie. Tandartsen moeten voltooien drie voorwaarde cursussen: "Fysieke Evaluatie", "Emergency Medicine," en "Monitoring and Clinical Emergency Medicine," voorafgaand aan de inschrijving in de IV sedatie cursus.

Geavanceerde Anesthesie Seminars

Geavanceerde Anesthesie Seminars biedt tandheelkundige IV sedatie cursussen bij de Solis Surgical Arts Center, een state-licentie ambulante chirurgie faciliteit in Sherman Oaks, Californië, dat sedatie en algehele anesthesie voorziet in tandheelkundige en mondelinge ingrepen. De cursussen worden gegeven door twee tandartsen die gespecialiseerd zijn in IV sedatie, en beschikken over een geavanceerde IV sedatie en luchtweg management cursus voor generalisten en specialisten, en een geavanceerde luchtweg management cursus. Beide cursussen vinden plaats in vijf dagen, en omvatten lezingen, klinische observatie van werkelijke verdoofde patiënten, preoperatieve geschiedenis en evaluatie, patiënt interview en pre-medicatie, toetsing van de farmacologie en farmacodynamiek van anesthetica en herziening van verdoving gerelateerde calamiteiten.