Dental Issues Met Bridges

Dental Issues Met Bridges

Dental bruggen een gebruikersvriendelijk alternatief kunstgebit die moeten worden verwijderd, schoongemaakt en opnieuw worden aangebracht op een dagelijkse basis. Bridges werken door het fuseren van een valse tand of meerdere tanden van de bestaande tanden. Het resultaat is een volledige rij tanden die kan worden gebruikt bijna als natuurlijke tanden. Er zijn verscheidene problemen met bruggen wel. Omdat ze kunstgebit ernstige problemen soms tot het verwijderen van de brug voor reparatie of volledige vervanging.

Losse Bridges

Een van de worst-case scenario's die door het hoofd van een persoon loopt met betrekking tot hun tandheelkundige brug is een brug die los raakt en valt uit. Stelt u zich eens genieten van een diner met vrienden en dan is uw brug komt plotseling uit. Niet alleen zou dit zijn gênant, zal het uw maaltijd moeilijk om eten te maken. Het beste wat te doen als een brug losraakt is een bezoek aan de tandarts om het te krijgen aangescherpt. In de meeste gevallen heeft het kleefmiddel tussen de brug en de natuurlijke tanden of uitgesleten of brak door ruw gebruik. Een tandarts kan dit soort schade te herstellen aan uw brug in korte orde.

Barsten en scheuren

Terwijl tandheelkundige bruggen sterk, zullen ze uiteindelijk dragen als ze worden gebruikt in een ruwe manier. Zo zal kauwen op ijs (een gewoonte onder mensen) bijna zeker maken barsten en scheuren in de brug. Dit maakt de brug broos en gevoelig voor chippen bij regelmatig gebruik. Tekenen van barsten of scheuren moet onmiddellijk worden aangepakt door middel van een bezoek aan de tandarts. Scheurtjes kunnen worden gerepareerd. Grotere scheuren zou kunnen betekenen van de gehele brug moet worden vervangen; veel duurder resultaat.

Gaps

Hiaten in een brug zijn waarschijnlijk de meest gevaarlijke tandheelkundige probleem met betrekking tot bruggen omdat hiaten creëren aanvullende tandheelkundige gezondheidsproblemen met andere gezonde tanden. Zelfs de kleinste afwijking kan voedsel te verzamelen. Indien onbehandeld (bijvoorbeeld onvoldoende borstelen of niet te flossen), kan tandvleesontsteking en tandbederf veroorzaken. Deze tandheelkundige aandoeningen zullen leiden tot dure en pijnlijke corrigerende procedures. Een persoon zou zelfs losse extra tanden en hebben de oorspronkelijke brug uit te breiden. Opnieuw, net als bij alle andere problemen, uw tandarts moeten worden gebracht van eventuele lacunes in een brug. De tandarts kan dan bepalen hoe je dat gat naar toekomstige tandheelkundige problemen te voorkomen vullen.