Den nybegynders guide til Meditation

Meditation er en måde at træne din hjerne til at komme ind i en dybere tilstand af bevidsthed. Mægling bruges som en måde at fokusere på et enkelt objekt eller tanke for at uddanne sindet. Der findes et utal af meditation praksis, som hver især lægger vægt på sit eget mål. Mediation er også en del af en række religiøse praksis samt psykofysiske discipliner.

Koncentration Meditation

I koncentration meditation, man holder en opmærksomhed på et bestemt objekt, bøn eller mantra for en meget lang periode. Hvis den mediterende tanker vandre til andre ting, så den mediterende har at genvinde fokus og dirigere hans eller hendes fulde opmærksomhed tilbage til objektet, bøn eller mantra.

Stirre på en genstand, såsom et stearinlys flamme eller et yantra (hinduistisk åndelig geometrisk billede) hjælper også bevare koncentrationen. Der er tre måder at bruge visuelle hjælpemidler i meditation. Når du kigger på et objekt i flere minutter, luk øjnene og forsøge at genskabe billedet af objektet i dit indre øje. En anden strategi er ikke at koncentrere sig om det objekt, men for at undgå distraherende tanker så godt. Målet med denne metode er simpelthen "være" med objektet. Endelig kan man rejse i et billede. En traditionel mandala eller tarot-kort med porte og passager fungerer bedst. Som du stirrer på billedet, "gå" inde i billedet med dit indre øje.

Vejrtrækning Meditation

For at genvinde dit fokus, rette din opmærksomhed på din vejrtrækning. Som du ånder ud, forestille sig, at du ånder ud eventuelle distraherende eller negative tanker. Som du ånder ud, sørg for at din mave er i. Som du indånder, så sørg for, at din mave er ud. Fokus på et enkelt objekt, mantra eller bøn.

Breath of Fire Meditation Teknik: Sid i en god kropsholdning. Slappe af din krop, især din kæbe og mund område og hals. Tag en dyb indånding gennem næsen og snap dit mellemgulv ud at ånde. Som du gør det, skyde en lille åndedrag. Gentag dette flere gange, indtil du er fyldt med energi. Det er også nyttigt at visualisere en ildkugle under din membran, der efterhånden breder sig varm energi i hele kroppen. Ånde brand meditation teknik bruges til at styrke ens energi og tager kun et par minutter til at opnå.

Guidet meditation

Guidet meditation er, når dit sind er taget på en festlig rejse. En person eller cd-indspilning vil tale og beskrive en dejlig scene, øjeblik, følelse eller objekt. Når du lytter til stemmen, følge den. Den persons stemme er afslappende, og du kan falde i søvn. Falde i søvn er gavnlig, da din underbevidsthed vil være til stede og opmærksom på, hvad der bliver sagt.