Den bästa typ av madrass för spinal stenos

Den bästa typen av madrass för spinal stenos är en som främjar naturlig ryggradsinriktning. Detta skiljer sig för individer, vilket är varför det är viktigt innan du köper en madrass att ligga ner på den i din vanliga sömnläge i minst 15 minuter för att bestämma dess komfort nivå. Vad som är känt är en medel fast madrass verkar ge rätt stöd och mer komfort för människor med smärta i nedre ryggen än en fastare en. Men om det medel fast madrass ska vara av spole, är minne skum eller latex skum upp till personliga preferenser och komfort.

Coil Madrasser

Spinal stenos är förträngning av ryggraden i antingen den nedre delen av ryggen eller nacken. För vissa personer med spinal stenos, erbjuder en innerspring eller spole madrass mer stöd än ett minne skum madrass. Sängkläder stöd är viktigt för att lindra smärta orsakad av spinal stenos.

I synnerhet innerspring madrasser med förskjutna spolar konstruerade så att kroppen, som ger bekvämt stöd. Vissa innerfjädermadrasser har fickor upptagna spiraler som rör sig oberoende av varandra. Detta gör spolarna att reagera och svara snabbt på rörelse, till exempel vid vändning i sängen.

Den bästa spole innerspring madrass för personer med spinal stenos bör ha ett stort antal spolar för att ge rätt stöd till ryggraden.

Memory Foam Madrasser

Med ett minne skum madrass är viktigt för personer med spinal stenos täthet. Leta efter minne skum madrasser med hög densitet skum för att det fungerar bäst i jämnt fördela kroppsvikten och lindra stress på tryckpunkter som nedre delen av ryggen.

Även om minne skum madrasser bibehålla den naturliga kurvan av ryggraden och förbättra cirkulationen, kan vissa personer med spinal stenos finner det jobbigt att byta kroppspositioner. Det beror på hög densitet minne skum tar längre tid att svara på förändringar i kroppsvikt. I dessa fall kan lägre densitet minne skum vara bäst.

Latex Foam Madrasser

En latex madrass, oavsett gjord av en naturlig eller syntetisk blandning, ger fast stöd, särskilt om latex är konstruerad i ett stycke. Latexskum är ett av de bästa madrass val för spinal stenos drabbade eftersom det är mycket effektivt för att minska tryckpunkter och distribuera kroppsvikt. Ännu viktigare, återvinner det snabbt att vikta förskjutningar av förändringar i sovställningar.