Den bästa ayurvedisk medicin för att bota lungcancer

Lungcancer är en av de mest dödliga av alla cancerfall, tar fler liv varje år än någon annan cancer. Lungcancer sker oftast hos vuxna över 45 år och är mer allmänt orsakas av rökning cigaretter eller inandning av passiv rökning. Lungcancer symtom är ihållande hosta, blod i upphostningar, andfåddhet, viktminskning, trötthet och luftvägsinfektioner.

Behandlingar

De primära behandlingar för lungcancer inkluderar kemoterapi, kirurgi och strålbehandling. Utöver dessa standard botemedel för cancer, är ayurvedisk medicin tas som kosttillskott för att hjälpa till att kontrollera cancer och förhindra spridning av cancern till andra delar av kroppen. Ayurvediska örter är kända för att ha förmåga att förstöra cancerceller och tända läkningsprocessen. Användning av ayurvedisk medicin kommer att hjälpa till att kontrollera tumören och förbättra livskvaliteten. Det är dock inte ersättning för behandling av en onkolog och hans team.

Ayurvediska örter

Curcumin - Ett ämne som finns i kryddat gurkmeja är en antioxidant som förhindrar inflammation. Denna egenskap hjälper till att förhindra tillväxten av nya cancerceller, såväl som döda existerande cancerceller.
Gynostemma pentaphyllum - Översatt på kinesiska betyda "Magical Grass" det här är en tonic som är mycket beröm för kroppens totala hälsa. Mer specifikt förhindrar tillväxten av cancerceller och ökar immuniteten.
Arjuna - Ett utdrag ur Terminalia Arjuna bark som hjälper till med lungcancer. De flavonoider som finns i Arjuna bark har höga antioxidant egenskaper som leder den att äta as på cancersvulst. Det har visat sig ha betydande effekter på förbättrad lungcancer skador.
Ashwagandha (indisk ginseng) - Rik på flavonoider, antiinflammatoriska, antioxidant, anti tumör egenskaper att förhindra spridning av cancer samt döda cancerceller för att bota lungcancer.
Shatavari (sparris) - Det här är föryngrande och används för att stärka patienten efter vanliga behandlingar som kemoterapi.

Andra naturläkemedel

Blåbär, kryddnejlika och kryddnejlika extrakt, grönt te, extra jungfruolja, morötter och svamp att förhindra cancertillväxt. Livsmedel rika på flavonoider och antioxidanter hjälper till att bekämpa fria radikaler, som är en av de främsta orsakerna till cancer. Sådana livsmedel rekommenderas som en del av diet plan.
Mild motion rekommenderas för att minska symtomen. Eliminera livsmedel allergener (t.ex. mejeri), undvika transfetter, koffein och raffinerade livsmedel. Livsmedel rika på B-vitaminer, proteiner och antioxidanter hjälper till att minska symtom på lungcancer.