Delaware Small Group Medical Insurance Regulations

In Delaware, is kleine groep ziektekostenverzekering geregeld door de Delaware verzekering code. Het doel van de kleine groepsverzekering statuut is van de beschikbaarheid van de ziektekostenverzekering voor kleine bedrijven te bevorderen, zorgen voor de ontwikkeling van fundamentele gezondheid van de plannen en het verbeteren van de eerlijkheid en efficiëntie van kleine groepsverzekering. Terwijl de nationale of regionale wetgeving niet alle problemen in de nationale gezondheidszorg op te lossen, bieden ze een manier voor de kleine businessowner om de kwaliteit in de dekking voor zijn werknemers.

Beschikbaarheid

Vervoerders zijn verplicht om twee soorten plannen voor de gezondheid bieden: een basis- of lager geprijsde gezondheidsvoordeel plan of een standaard voordeel voor de gezondheid plan. In Delaware, kan een bedrijf ziektekostenverzekering krijgen zolang zij ten minste één werknemer binnen de staat, die ten minste 50 procent van haar of haar werkdagen werkt tijdens het voorgaande kwartaal. Verzekeraars kunnen geen werknemers uitsluiten omdat er reeds bestaande voorwaarden.

Premium Beperkingen

Volgens de Delaware-code, kunnen vervoerders niet opladen meer dan 20 procent boven de index rentevoet voor een vergelijkbaar bedrijf. De index is het gemiddelde van de hoogste premium rate en de basis premium rate een drager kan opladen. Factoren in een premium rate voor een bedrijf onder meer de geschiedenis van de voorgaande conclusies, de gezondheidstoestand van werknemers en de duur van de dekking.

Beleid Vernieuwing

Kleine zakelijke verzekeringen zal jaarlijks worden verlengd, tenzij de polis valt onder de volgende criteria: het niet betalen van de premie, fraude of verkeerde voorstelling van zaken, het niet naleven van de deelname en bijdrage eisen of misbruik van de vervoerder provider netwerk. Bij de vernieuwing van een bedrijf verzekering, kan de vervoerder niet de premie verhogen meer dan 15 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.