Degeneratieve gewrichtspijn

Degeneratieve gewrichtspijn

Degeneratieve gewrichtspijn wordt meestal veroorzaakt door osteoartritis, een vorm van artritis waarbij gewrichtskraakbeen begint af van leeftijd en herhaald gebruik slijtage volgens Medicinenet.com. Osteoporose of bot degeneratie kan ook leiden tot pijn in de gewrichten. Artsen adviseren vaak een aantal belangrijke behandelingen voor degeneratieve pijn in de gewrichten.

Significantie

Artrose, een soms verlammende ziekte, alleen treft meer dan 20 miljoen mensen in de Verenigde Staten. Deze ziekte opstelling kan de hand, vingers, knieën, heupen, schouders en zelfs wervels in de rug.

Behandelingen

Mensen met een degeneratieve pijn in de gewrichten moet in eerste instantie hun gezamenlijke rusten om verder verergering of zwelling te voorkomen. Een arts kan ook aan een bepaald dieet of suggereren dat een persoon gewicht te verliezen om de stress te verlichten van bepaalde gewrichten.

Andere vormen van behandeling

Anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals ibuprofen en naproxen kunnen helpen verminderen degeneratieve pijn in de gewrichten. Alternatieve behandelingen zoals het gebruik van glucosamine kan ook helpen beheersen van pijn en stijfheid.

Andere vormen van behandeling

Een arts kan steroïde injecties voor meer ernstige gewrichtspijn voorschrijven. Bovendien is volgens Medicinenet.com, kan hyaluronzuur injecties helpen verminderen pijn door gewrichtsvloeistof tijdelijk te herstellen. Fusie van het gewricht botten kan een andere aanbevolen behandeling.

Effecten van lichaamsbeweging

Fysiotherapie kan helpen een persoon verhogen de flexibiliteit en kracht in hun gewrichten en de omliggende spieren, volgens Mayoclinic.com. Sterkere spieren zorgen voor meer stabiliteit voor degeneratieve pijn in de gewrichten.